20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleTVR renunță la o emisiune fără audiență dar nu știm ce va...

TVR renunță la o emisiune fără audiență dar nu știm ce va fi în locul ei

Televiziunea națională, TVR, va renunța la una dintre emisiunile cu cea mai slabă audiență, indică surse citate de site-ul “Pagina de media”.

Emisiunea care o să dispară din program este matinalul “Cu capu-n zori”, care a avut în ultima perioadă audiențe aproape de zero.

Această emisiune de dimineață a fost difuzată la TVR doar cinci luni, începând din octombrie 2020, timp în care a avut audiență foarte slabă, ceea ce sugerează că administrația condusă de Doina Gradea a comis încă o eroare în momentul în care a decis s-o introducă în grilă. Dacă emisiunea s-ar fi difuzat ani de zile și i-ar fi scăzut audiența treptat ar fi fost scuzabil, dar aici este vorba de o emisiune foarte nouă care n-a avut audiență de la bun început, ceea ce indică o evidentă problemă de management la TVR.

Echipa de producție a emisiunii “Cu capu-n zori” ar fi fost deja anunțată că, din luna martie, această emisiune nu va mai fi inclusă în programul TVR. Motivele acestei decizii ar ține și de resursele financiare ale Televiziunii publice – care au fost risipite inclusiv prin emisiunea indicată mai sus.

Paginademedia.ro anunță că pe spațiul fostei emisiuni “Cu capu-n zori” va apare o nouă rubrică, elaborată de cunoscutul om de televiziune Cristi Tabără – cel care realizează la TVR emisiunea “Exclusiv în România”. Venirea lui Tabără, care este foarte popular, merita a fi salutată. Doar că, potrivit unor surse neoficiale, în ultima clipă, conducerea de vârf a TVR ar fi revenit asupra acestei decizii, astfel că s-a renunțat la aducerea lui Cristian Tabără pe tronsonul de dimineață.

Ceea ce înseamnă că managementul TVR a tocat bani publici timp de cinci luni prin emisiunea “Cu capu-n zori”, iar acum simulează că vrea să rezolve problema desființând emisiunea, dar fără să aibă un proiect alternativ viabil.

După cum se știe, cel mai recent scandal în care a fost implicat numele Doinei Gradea a fost cel legat de programul de Revelion al TVR, despre care s-a spus că ar fi fost extrem de vulgar.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă