13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleTutorial - Cum să creezi un anunț imobiliar impecabil

Tutorial – Cum să creezi un anunț imobiliar impecabil

Așa că ne-am gândit că ți-ar prinde bine un mic tutorial despre cum ar trebui să arate un anunț fără cusur de vânzare a caselor sau de închiriere a apartamentelor. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o înstrăinezi, trebuie să creezi un anunț convingător. Iată cum poți face asta!

Vinde încă din titlu

Trăim în era vitezei, iar dacă nu reușești să trezești interesul posibilului cumpărător încă din titlu, e ca și cum nu ai fi postat acel anunț imobiliar niciodată. Cuvintele sunt, la acest pas, esențiale, de aceea trebuie alese cu mare grijă. Ia-ți cât timp ai tu nevoie pentru a alătura formulări care să atragă cât mai mulți oameni interesați. „Casă superbă” sau „Apartament cochet” sunt doar două din formulările care ar câștiga teren în fața unora precum „Vând casă” sau „Apartament de închiriat”.

Alege poze care vorbesc de la sine

Dacă vizitatorii site-ului au ajuns în acest punct, înseamnă că sunt interesați de oferta ta și că i-ai cucerit cu titlul anunțului. Urmează pasul al doilea, fiind și unul dintre cele mai importante. Pozele! Nu trebuie să pui zece poze care nu spun nimic, ci poți folosi cinci, dar care vorbesc de la sine. Ai în vedere să arăți toate calitățile locuinței în ele, folosește cât mai mult lumina naturală și fii exigent cu curățenia înainte de a face fotografiile. Ca să mergi la sigur, apelează la serviciile unui fotograf cu experiență în cadrele de interior, care te va ajuta să scoți în evidență tot ce e mai frumos din casă.

Corpul propriu-zis al anunțului

Am ajuns la partea cea mai consistentă a anunțului tău, la care trebuie în primul rând să fii atent la scrierea corectă a cuvintelor. Greșelile de gramatică sau ortografie îți vor alunga mulți potențiali clienți, așa că revizuiește cu grijă tot corpul acestuia, înainte să îl dai la publicat.

Aici poți menționa, fără să plictisești cu explicații, caracteristicile proprietății tale. Începe cu tipul de locuință (casă, apartament, garsonieră, vilă), zona din care face parte (cartier), numărul de camere, gradul de mobilare al acestuia, etajul la care este situat (asta se aplică în cazul apartamentelor sau al garsonierelor), anul construcției (foarte important, mai ales în marile orașe, unde există multe clădiri de blocuri cu risc seismic) și, bineînțeles, prețul proprietății.

Oferă cifre exacte

Cei care au ajuns să afle informațiile din această secțiune a anunțului sunt cu siguranță interesați de proprietate, însă ar mai avea nevoie de câteva detalii legate de împărțirea și compartimentarea suprafeței totale a locuinței. E bine să îi ajuți cu aceste cifre, ca să le demonstrezi transparența. Vei spune câți metri pătrați are fiecare cameră în parte, dar și anexele care ar putea veni la pachet cu oferta ta (garaj, debara, boxă etc).

Atrage și mai mulți cumpărători

Dacă vei mai investi puțin timp în a descrie locul în care este amplasată proprietatea ta, vei avea și mai mult de câștigat. De exemplu, poți preciza faptul că în bloc există iubitori de animale sau că vecinii nu au datorii la întreținere. Mai poți adăuga distanțele până la cea mai apropiată stație de transport în comun sau cel mai apropiat magazin. Toate aceste informații vor reprezenta un interes în plus al posibililor tăi clienți.

Formulează un anunț impecabil, pentru ca imobilul pe care îl scoți pe piață să fie unul căutat!

Cele mai citite

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Florida: Ron de Santis a semnat un proiect de lege care va interzice minorilor sub 14 ani să aibă conturi de rețele sociale

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron de Santis, a semnat, luni, un proiect de lege care va interzice minorilor de sub 14 ani sa...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...
Ultima oră
Pe aceeași temă