Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Turismul s-ar putea relua în România la 1 iunie

În România ar putea reîncepe turismul începând din data de 1 iunie, a declarat, sâmbătă, preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane (AHK România), Dragoş Anastasiu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.04.2020 - 09:55

"O perioadă de timp, probabil că nimic nu va mai fi la fel, după 15 mai. Hotelurile nu au fost închise oficial niciodată. Restaurantele au fost închise. Hotelurile vor putea fi frecventate începând din 15 mai. Vine şi sezonul", a declarat, sâmbătă, 25 aprilie, la un post de televiziune, preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane (AHK România), Dragoş Anastasiu.

"România turistică este o Românie profund sezonieră şi dacă toţi hotelierii de pe Litoral şi din Delta Dunării vor pierde acest sezon va fi foarte, foarte greu pentru ei", a avertizat Dragoş Anastasiu.

Comentarii