Tu ce ești de Halloween: Zâna cea bună sau vrăjitoarea cea rea?

Pentru că mai e doar o zi până la Halloween și o mulțime de petreceri se întâmplă cu această ocazie, ar fi bine să fii pregătită și pusă la curent cu… tendințele în materie de costume.

Share

Diana Moldoveanu 0 comentarii

Actualizat: 30.10.2018 - 12:57

Partea bună este că, de Halloween, poți să fii oricine vrei. Dacă ai costumul pregătit. Zână bună, vrăjitoare, personaj celebru din filme, supererou, un animal sau un dovleac, tu alegi.

Cea mai mare colecție de costume și accesorii am descoperit-o la FabricaDeMagie.ro, unde diversitatea pare să fie cuvântul-cheie. Pentru acest Halloween au pus la bătaie peste 10.000 de costume și accesorii pentru adulți, copii, chiar bebeluși. Este imposibil să nu găsești un costum care să fie pe placul tău. Adaugă și machiajul potrivit – este momentul să apelezi la artiști care te vor metamorfoza, așa că ținuta de petrecere va fi cu adevărat memorabilă – și ești gata pentru noaptea de groază din an.

Costum Cruella, FabricaDeMagie.ro

 

Costum CowGirl, FabricaDeMagie.ro

 

Costum Clown, FabricaDeMagie.ro

 

Când petrecerea e privată…

 

Pe de altă parte, chiar și pentru cei care nu vor să petreacă Halloween-ul în stil clasic există diverse… metode de a aduce sărbătoarea în casă. Fie și printr-o petrecere în doi, în dormitor. Dacă ți se pare desuet să te costumezi în menajeră, polițistă, asistentă, stewardesă sau cine știe ce altă variantă a fanteziilor masculine, poți opta pentru versiuni mai simple, dar la fel de pasionale. Poți deveni, de exemplu, o femme fatale, cu ținuta potrivită: o rochie senzuală sau o salopetă care să-ți pună în evidență atuurile. Dar cum asta poți face în orice altă zi, de data aceasta accesoriile vor face diferența. De exemplu, o mască te poate transforma în CatWoman. Sau o pereche de cătușe din mătase sau dantelă poate aduce mai aproape fanteziile. Și nu ar trebui să ți se pară prea mult. Chiar experții spun că, din când în când, în spatele ușilor închise, ar trebui să dai viață fanteziilor. Ar putea să te ajute mai mult decât crezi.

Costum menajeră, SevenSins, 171,49 lei

 

Costum Contesa Dracula, SevenSins.ro

 

Costum Sevensins.ro

 

Mască SevenSins, 24,99 lei

 

Cătușe SevenSins, 30 lei

 

Set dantelă, SevenSins, 74 lei

 

Set satin, SevenSins, 71 lei

 

 

 

 

Comentarii