19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleTricouri barbatesti sau cel mai versatil articol vestimentar al domnilor

Tricouri barbatesti sau cel mai versatil articol vestimentar al domnilor

Ca si in cazul camasilor, pentru domnii care tin la prestanta oferita de acestea, la fel si tricourile reprezinta un element important intr-o garderoba masculina.

In garderoba oricarui barbat se poate gasi cel putin un tricou, fie el simplu, cu guler in V sau polo. Indiferent ca stilul tau este unul clasic, casual sau sport, tricoul este acea piesa vestimentara pe care intotdeauna te poti baza si pe care o poti asorta cu usurinta.

Diversitatea este cuvantul cheie. Tendintele noului sezon, dedicate modei masculine, sunt un motiv de bucurie, pentru ca oricare ar fi preferinta ta, se poarta atat clasic cat si modern. Acestea sunt caracterizate prin design-uri fresh, culori vibrante sau chiar elemente retro.

Desi ca prima reactie am spune ca tricourile nu-si au locul in sezonul rece, trebuie sa demontam acest mit deoarece acestea pot fi purtate in nenumarate feluri, in toate sezoanele. La camasa descheiata, la sacou sau cardigan, acestea sunt doar cateva idei pentru alcatuirea unui look cool.

Tricouri personalizate, tricouri nonconformiste, tricouri care ne transmit ceva, acestea sunt in topul cautarilor cand vine vorba de imbogatirea garderobei.

La capitolul tricouri barbatesti si nu numai, trendurile in moda se dovedesc a fi pline de indrazneala si masculinitate. Printre favoritele noastre, raman tricourile personalizate, care s-au dovedit a fi de-a lungul timpului nu doar un cadou original la nevoie dar si un articol care intoarce capete.

Un mesaj cool pe tricoul de sala sau un design minimalist pentru o tinuta casual, ar putea avea impactul la care nu te astepti. Un impact pozitiv, bineinteles.

In functie de preferintele vestimentare, pe printado.ro veti gasi o sumedenie de tricouri barbatesti si o gama larga de modele si imprimeuri care vor face diferenta dintre un tricou banal si un tricou personalizat prin care sa te remarci.

Cele mai citite

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă