14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleTrei rochii de mireasa perfecte pentru o nunta rustica

Trei rochii de mireasa perfecte pentru o nunta rustica

In ziua de astazi, cand vine vorba despre organizarea unei nunti, viitorii miri se pot bucura de foarte multe optiuni in ceea ce priveste tematica generala a petrecerii, locatia, serviciile, meniul si asa mai departe. Daca ati participat la vreo nunta in anii ‘90 sa spunem, stiti ca lucrurile erau cat se poate de simple: nu exista o tematica a nuntii, in afara de cea clasica, nu erau foarte multe localuri in care se putea organiza petrecerea (in afara de restaurante si alte localuri exclusiviste, la care putini ajungeau) si nici meniul nu era prea diversificat, servindu-se mancaruri traditional romanesti. 

Din fericire, astazi mirii pot organiza petrecerea de nunta in gradini, la palate, la ballroom-uri amenajate intr-un anumit stil si asa mai departe. Doar cine isi doreste neaparat isi poate organiza nunta la un restaurant. Bineinteles ca se poate alege o anumita tematica, meniurile pot fi personalizate, ba chiar pot fi alese separat meniuri pentru vegani sau vegetarieni, meniuri pentru persoanele cu anumite intolerante si asa mai departe. Distractia la nunta nu mai inseamna doar dans, ci mirii le pot pune la dispozitie invitatilor diferite activitati, astfel incat toata lumea sa se simta bine si sa ramana cu amintiri frumoase. 

Nu stim daca ati observat, insa in ultima perioada, au inceput sa devina populare nuntile rustice. Mirii aleg ca tematica principala rusticul si fie organizeaza petrecerea intr-o locatie de vis, in aer liber, inconjurati de baloti de fan, cu decoratiuni simple, eventual butoaie din lemn pe post de masute pentru aperitive, mese din lemn masiv, flori de camp ca decoratiuni si asa mai departe. Sau, pot alege sa decoreze un restaurant, un ballroom sau orice alta locatie potrivita pentru o nunta. Mirii pot apela la specialistii in domeniu, sau pot alege singuri decoratiunile, pentru ca pe internet se gasesc foarte multe idei si daca vor cumpara singuri tot ce au nevoie, vor iesi chiar mai ieftin. 

Si legat de nuntile rustice, probabil va intrebati ce fel de rochii de mireasa sunt potrivite pentru un astfel de eveniment. In principal, rochii cat mai simple, dar cel mai bine cititi in continuare propunerile noastre! 

Rochia de mireasa Tenerife este potrivita unei nunti rustice pentru ca are un croi simplu, este realizata din matase si are o trena discreta, perfecta pentru un astfel de eveniment. Rochia permite purtarea parului desfacut sau strangerea lui intr-o impletitura lejera, iar in ambele variante ar fi bine sa adaugati si cateva flori de camp coafurii, pentru un look aproape de natura. 

Daca vreti o rochie romantica, dar care sa se incadreze intr-un decor rustic, va recomandam Rochia de mireasa Palmas. Manecile cazute ii confera un aer romantic, la fel si corsetul dantelat, dar si crapatura rochiei, situata chiar in fata. 

Si ultima recomandare de astazi este Rochia de mireasa Saona

Este potrivita unui decor rustic multumita dantelei inflorate aplicate peste tafta. Este o rochie care cu siguranta va fi apreciata. 

In cazul in care planuiti o nunta cu tematica rustica, va sugeram sa luati in considerare propunerile noastre! 

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă