6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleTrei motive pentru care să folosești benzi de albire dinți de la...

Trei motive pentru care să folosești benzi de albire dinți de la pro-white.ro

Odată cu înaintarea în vârstă, tot mai mulți dintre noi ne dăm seama că dinții noștri își pierd din strălucire, chiar dacă aplicăm o igienă mai strictă decât în tinerețe. Acest lucru este oarecum de înțeles, câtă vreme dantura este direct afectată de alimentele pe care le consumăm de-a lungul timpului.

Deși nu ne dăm seama, paharul de vin roșu pe care-l consumăm la cină, nucile sau tutunul, pentru cei care sunt fumători, vor lăsa urme de neșters în dantura noastră. Prin urmare, nu este o mirare și nicio rușine ca, odată ce am trecut de o anumită vârstă, dinții noștri să își mai piardă din albeață și să capete o nuanță gălbuie, ușor inestetică.

Din fericire, astăzi ai la dispoziție benzi albire dinți, alături de o gamă întreagă de produse de întreținere a dinților de la pro-white.ro, furnizorul tău de produse originale pentru albirea dinților.

Benzi albire dinți pentru dinți ca ai vedetelor

Dacă te-ai hotărât să aplici totuși pentru o soluție de albire a dinților, atunci pro-white.ro poate fi soluția de care aveai nevoie. O scurtă vizită pe magazinul online a acestui furnizor îți va oferi mai multe soluții la problema ta. Începând de la simplele benzi pentru albire a dinților, până la lămpile LED și pastele de dinți speciale, toate acestea sunt menite să îți readucă albul dinților, așa cum nu ai visat vreodată.

Dacă este să ne referim strict la benzi albire dinți, acestea se bazează pe un mecanism extrem de simplu. Din punct de vedere al construcției, acestea reprezintă niște plasturi speciali, îmbibați într-o soluție de peroxid de hidrogen, care se aplică pe dinți, dintr-o parte într-alta, atât în partea de sus, cât și în cea de jos.

Rezultate în timp scurt

Primul avantaj pe care-l vei constata la folosirea de benzi albire dinti este acela că rezultatele apar relativ rapid, uneori chiar și după două-trei utilizări. În principiu, un kit de albire a dinților pe bază de plasturi cuprinde un minimum de 14 benzi albire dinți.

Acesta ar fi tratamentul standard timp de o săptămână, în condițiile în care folosim câte două benzi pe zi, câte una pentru fiecare arcadă, superioară și inferioară. Prin urmare, nu va trebui să mai mergi cu lunile la medicul dentist, căci dinții tăi vor redeveni mai albi și mai strălucitori, după doar o săptămână.

Economie la bani cu benzi albire dinți

Desigur că, pentru un efect de durată, tratamentul de albire a dinților poate fi reluat periodic, iar aceasta cu costuri minime. În orice caz, chiar și cu repetarea tratamentului, economiile față de un tratament clasic de albire a dinților la medicul stomatolog sunt semnificative.

Mai trebuie subliniat aici faptul că tratamentul cu benzile pentru albire a dinților este unul neinvaziv, care nu va dăuna în niciun fel dentinei sau smalțului dinților. Pur și simplu, efectul de albire va apărea prin curățarea dinților cu ajutorul gelului special. În schimb, faceți calculul cât v-ar costa un tratament profesional pentru albirea dinților la medicul dentist și veți constata diferența.

 

Contact:

info@Pro-White.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă