3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăLifestyleTravelVacanțele exotice, la mare căutare de Black Friday 2021

Vacanțele exotice, la mare căutare de Black Friday 2021

Vacanțele exotice au fost la mare căutare de Black Friday 2021, potrivit agenției de turism Eturia. Datele agenției arată că anul acesta a înregistrat un record absolut de vânzări, cu peste 300 de pachete de vacanțe exotice vândute, la o valoare medie de 1300 euro/pachet.

Reducerile propuse de Eturia pentru Black Friday 2021 la pachete de vacanță s-au ridicat până la 600 euro/pachet/persoană. Cele mai căutate destinații exotice au fost Republica Dominicană, Mauritius, Kenya, Maldive, Mexic, Dubai, Cuba, Seychelles și Sri Lanka, iar cele mai vândute produse au fost sejururile exotice, circuitele de grup cu însoțitor Eturia, vacanțele de Paști și tururile Share a Trip.

“În perioada promoțională de 10 zile, ofertele noastre s-au schimbat periodic. Aceasta a atras, pe lângă un interes susținut, atingerea unui volum de 800 cereri de vacanță aflate în oferta Black Friday sau în afara acestei campanii. Iar toate acestea s-au concretizat prin vânzarea record a peste 300 de pachete de vacanță. Cele mai multe pachete vândute sunt pentru: Republica Dominicană, Kenya, Mauritius, Dubai și Maldive, iar ca tip de călătorie au fost preferate sejururile exotice, circuitele de grup, vacanțele de Paști sau Share a Trip. În plus, au fost și turiști care au preferat să-și planifice de acum vacanțele pentru 2022”,declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Cel mai scump pachet de vacanță a fost un sejur de lux de 10 zile în Maldive, pentru 10.000 euro/persoană, iar cea mai cerută destinație a fost Republica Dominicană, conform agenției de turism.

În plus, Eturia a anunțat, ieri, lansarea unei noi promoții Black Friday Premium bazată pe reducerile primite de la resorturile cu care agenția are contracte și care derulează la nivel global promoția Black Friday. Astfel, le propune turiștilor români reduceri speciale de până la 600 euro/pachet/persoană pentru vacanțe în destinațiile: Jamaica, Republica Dominicană, Mauritius, Maldive, Seychelles, Kenya, Zanzibar și Cuba.

“Având în vedere faptul că am primit reduceri speciale Black Friday de la o parte dintre partenerii noștri, am decis să lansăm campania Black Friday Premium. Până pe 29 noiembrie, propunem pachete cu servicii de 5*, cu reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană și cu plecare oricând. Iberostar Resorts, Majestic Resorts si Meliá Resorts din Caraibe, Lux și Constance Hotels – Oceanul Indian și Collection Hotels & Resorts din Zanzibar sunt câteva dintre resorturile incluse în campanie”, a mai declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Cele mai citite

Un orășel din Texas a fost cumpărat de miliardarul Mark Cuban

Întregul orășel Mustang, Texas - un punct pe hartă, în afara I-45, a fost cumpărat de miliardarul Mark Cuban cu o populație de...

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...

În Serbia mii de manifestanți au oprit traficul rutier ca protest împotriva unui plan minier

În Serbia, mii de manifestanți au blocat sâmbătă şosele, autostrăzi şi artere urbane, într-un nou protest împotriva guvernului şi unui proiect al companiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă