1.7 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeLifestyleTravelUn hotel de lux, de 7 milioane de euro, se deschide la...

Un hotel de lux, de 7 milioane de euro, se deschide la Eforie Nord

Un hotel de lux, de 7 milioane de euro, va fi inaugurat luna viitoare la Eforie Nord.

Hotelul, denumit Bacolux Coralio, va fi clasificat la 4 stele. Complexul are 212 camere și apartamente, un restaurant (salon și terasă în aer liber) cu o capacitate de 400 de locuri) precum și un lobby bar. Complexul are și trei săli de conferință cu dotări complete.

Pentru agrement, hotelul are trei piscine exterioare încălzite. Una este pentru adulți, care are și un bar și o terasă. Celelalte două piscine, pentru copii, sunt completate cu trei tobogane cu apă.

La ultimul nivel, hotelul are amenajate trei studiouri. Fiecare dintre ele are terasă privată, zonă de plajă și jacuzzi. Cel mai mare studio are o suprafață de 85 de metri pătrați și o terasă de 180 de metri pătrați și oferă o priveliște spectaculoasă asupra stațiunii, atât spre mare, cât și către lacul Techirghiol.

Bacolux Koralio este denumirea fostului Hotel Hefaistos (2 stele), care a fost upgradat și reamenajat în totalitate. Proiectul a fost realizat de un grup de companii format din Bacolux Afrodita Resort & Spa, Bacolux Diana Resort și Bacolux Craiovița Hotel & Events.

Hotel de lux cu servicii all inclusive

Noul hotel va oferi turiștilor servicii all inclusive și este destinat mai ales familiilor. Hotelul va fi deschis în perioada iunie – septembrie 2022. Managementul este pregătit să prelungească acest program de funcționare dacă piața o va cere. Dorința managerilor este ca, pe termen lung, locația să fie deschisă all seasons.

Grupul Bacolux Hotels deține patru locații în România. Două sunt la Băile Herculane, una la Craiova și una la Eforie Nord. Bacolux Hotels a lansat în premiera pentru regiunea de sud-vest a Romaniei vacanțe de tip all inclusive la Herculane, venind în întâmpinarea unei cereri crescute pentru acest tip de pachet turistic.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă