2.3 C
București
sâmbătă, 4 februarie 2023
AcasăLifestyleTravelMinivacanța de 1 decembrie: Prețuri pentru ofertele last minute

Minivacanța de 1 decembrie: Prețuri pentru ofertele last minute

Bugetarii vor avea 3 zile libere cu ocazia Zilei Naționale, iar dacă adăugăm și weekendul sunt 5 zile pe care mulți nu ar vrea să le petreacă acasă, ci să plece undeva la munte să se relaxeze.

Pachetele cu ofertele de 1 Decembrie au fost scoase la vânzare încă din primăvară, astfel că mulți și-au cumpărat chiar și în afara țării vacanțe la prețuri bune de câteva sute de euro. În această perioadă, mulți optează pentru destinații externe precum Egipt, Dubai sau Turcia. În țară, în special la munte sau în zone cu tradiții, pachete costă de la 180 de euro pentru 4 nopți de cazare de persoană și ajung chiar și la 500 de euro, în funcție de condițiile și de activitățile propuse.

De exemplu, cei care vor să ajungă în vestul țării la Băile Felix, pentru un hotel de 4 stele cu spa cu 4 nopți de cazare (30 noiembrie – 4 decembrie și cină festivă înclusă), prețul de persoană pornește de la aproximativ 300 de euro.

La malul mării, aceeași perioadă la un hotel de 5 stele cu mic dejun înclus pentru o cameră de doi adulți costă 315 euro. Desigur, la aceste taxe se adaugă transportul, mesele și alte activități.

La Predeal nu prea se mai găsesc locuri libere, iar cele rămase pentru doi adulți un copil sub 12 ani la 4 stele aceeași perioadă costă peste 800 de euro.

Așadar, cei care vor să prindă oferte last minute de 1 decembrie ar fi bine să se reorienteze către destinații mai puțin căutate pentru a prinde locuri și prețuri bune.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Thailanda conduce România în Cupa Davis

Thailanda conduce România cu scorul de 2-1, la Nonthaburi, în primul tur al play-off-ului Grupei Mondiale I a Cupei Davis, după ce perechea Marius...

România, rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media UE

România înregistrează rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media Uniunii Europene în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 346: SUA vor folosi fondurile confiscate de la un oligarh rus, pentru a ajuta Kievul

Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a anunţat primul transfer al unor fonduri ruseşti confiscate, cu scopul de a ajuta Ucraina."Anunţ astăzi că am...
Ultima oră
Pe aceeași temă