18.9 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeLifestyleTravelGreen Village Resort anunță primul festival de muzică în aer liber din...

Green Village Resort anunță primul festival de muzică în aer liber din Sfântu Gheorghe

Odată cu ridicarea restricțiilor impuse în ultimii doi ani în contextul pandemiei de coronavirus, turismul de evenimente ia amploare, tot mai mulți români fiind interesați să participe le festivaluri de muzică, film sau teatru.

Green Village Resort 4* din localitatea Sfântu Gheorghe din Delta Dunării, unde, anual, în luna august, se organizează Festivalul Internațional de Film Independent “Anonimul”, le propune vizitatorilor un nou eveniment: primul festival de muzică în aer liber organizat de la debutul pandemiei, intitulat “Bohemian Festival”.

Evenimentele pot revigora o destinație și nu puține sunt exemplele în care un loc mai puțin cunoscut s-a transformat într-o destinație de interes din momentul în care numele i-a fost legat de un festival. Nu e cazul Deltei Dunării, care e deja una dintre cele mai solicitate destinații interne de către turiștii români și străini, deopotrivă, dar, pentru a le oferi un motiv în plus să descopere frumusețea deltei, pe lângă acțiunile la care eram deja parteneri, susținem un festival nou cu un concept creat pentru cei care iubesc muzica în aer liber”, declară Octavian Moldovan, director general Green Village Resort 4*.

“Bohemian Festival” se va desfășura în perioada 17 – 19 iunie, când, vreme de trei zile, va aduce în fața publicului artiști din zona muzicală tech house, afro house, melodic techno, progressive house, organic house. Line-up-ul include nume precum DSF, Eelke Kleijn, Super Flu, Adrien, Afgo, Alex Babescu, Dobrikan, Golan DJ Set, Mihai Popoviciu etc.

Bohemian Festival se adresează, așa cum îi spune și numele, boemilor, celor care cred în libertate, care prețuiesc muzica bună și momentele de respiro în mijlocul naturii. Și ce loc mai potrivit le puteam propune dacă nu inima Deltei Dunării, acest spațiu nealterat, parte a patrimoniului UNESCO, în care se pot conecta cu natura? Experiența concertelor în aer liber va fi completată prin amenajarea inedită a spațiului din jurul scenei cu zone de relaxare”, afirmă Ionuţ Hupcă, organizator al festivalului.

Organizatorii estimează că un număr de aproximativ 2.000 de persoane vor participa la această primă ediție a evenimentului muzical de la Sfântu Gheorghe. Green Village, complexul de 4 stele din Sfântu Gheorghe, și campingul Green Dolphin, ambele deținute de omul de afaceri Dragoș Anastasiu, sunt gazdele festivalului de muzică.

Resortul Green Village 4* din Sfântu Gheorghe are o capacitate de 180 de locuri în 90 de camere duble, apartamente cu 2 şi 3 dormitoare şi penthouse-uri cu vedere la lacurile şi canalele Dunării. Cu o suprafaţă de 30.000 mp, Green Village este dispus într-un sistem pavilionar, care asigură distanţarea. Resortul este împărţit în trei zone de cazare, amplasate la distanţă mare una faţă de celelalte.

Campingul Green Dolphin, clasificat la 3* și aflat vis-à-vis de Green Village Resort, se întinde pe 20.000 mp, dispune de 55 de bungalouri din lemn și de un spațiu pentru un număr maxim de 500 de corturi. Este, totodată, cel mai mare camping din România cu cinema în aer liber și locul care găzduiește anual Festivalul Internațional de Film Independent “Anonimul”. Grupul Eurolines operează campingul Green Dolphin încă din 2015. În 2021, campingul a intrat în proprietatea Grupului, fiind preluat de la primul proprietar, cel care a și creat de la zero Festival „Anonimul”.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Scandal uriaș în Dobroiești, Ilfov. Un bărbat a distrus cu parul băncile dintr-un parc pentru copii

În imaginile șocante postate pe rețelele de socializare se observă cum bărbatul, de origine turcă distruge băncile dintr-un parc aflat în zona unui...

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru sediu și…restaurant

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era...

Azi este echinocțiul de toamnă. Începe TOAMNA astronomică, ziua devine mai mică decât ziua

Punctul echinocţiului de toamnă, numit şi „punct autumnal” , se află pe sfera cerească la intersecţia eclipticii (ce reprezintă proiecţia pe sfera cerească...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies