29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăLifestyleTravelDescoperă Aplicația Care te Ajută să ai Parte de City Break-uri și...

Descoperă Aplicația Care te Ajută să ai Parte de City Break-uri și Destinații de Vis

Ești în căutarea celor mai interesante destinații pentru city break-uri memorabile? Aștepți cu nerăbdare să experimentezi viața tumultoasă a marilor orașe sau să descoperi frumusețea lor culturală? Ei bine, acum este posibil în cel mai simplu mod cu putință, grație aplicației Framey, care îți vine în întâmpinare cu 5 secțiuni utile, menite să te inspire în planificarea unor escapade urbane de neuitat.

Cum poți organiza un city break cu Framey?

Cea mai importantă etapă din planificarea unui city break constă în alegerea destinației de călătorie. Odată ce ai ales orașul pe care vrei să îl vizitezi, urmează să decizi asupra activităților de care te vei bucura. Dacă până acum trebuia să citești multe articole de turism sau să folosești diferite aplicații, în speranța că vei găsi destinația ideală, cu Framey planificarea unui city break este mult mai simplă. Iată cum poate această aplicație să te ajute, prin cele 5 secțiuni:

  • Home

Deschide aplicația de călătorie Framey și lasă-te surprins de atracțiile deosebite afișate în feed-ul aplicației! Este suficient să petreci câteva minute în această secțiune și să-ți găsești inspirația pentru viitorul tău city break. Mii de fotografii ale obiectivelor  turistice  din Londra, Roma, Madrid, Paris, Budapesta, Köln sau Varșovia așteaptă să le descoperi!

  • Explore

Continuă navigarea printre posibilele tale destinații de călătorie în secțiunea Explore, unde vei putea căuta un oraș care te interesează sau vei putea naviga printre sugestiile de călătorie care îți sunt afișate. Tot aici poți vedea un top al obiectivelor turistice și poți urmări conținutul distribuit de alți utilizatori ai aplicației.

  • Nearby attractions

Fie că planifici un city  break, fie că vrei să descoperi atracții reprezentative în apropiere de locuința ta, secțiunea Nearby attractions îți este de mare ajutor. Totodată, această secțiune este utilă atunci când ești într-un city break și vrei să descoperi noi locuri interesante de vizitat. Imaginile sunt însoțite de indicații de orientare, iar în curând vor fi disponibile informații legate de programul de vizitare al acestora.

  • Save

Framey te inspiră în alegerea destinațiilor pentru city break și  îți permite să îți planifici călătoria, cu ajutorul opțiunii Save. Aici vei putea salva toate fotografiile care te impresionează, pentru a le transforma oricând dorești în planuri de vacanță.

  • Profile

Secțiunea Profile îți permite să îți creezi propriul profil Framey. Aici vei putea adăuga fotografiile surprinse de tine în călătoriile tale, vei putea vedea persoanele care te urmăresc, dar și cele pe care tu le urmărești. Poți, de asemenea, să adaugi informații despre tine, împreună cu o fotografie de profil și una de copertă, dar și să grupezi deplasările anterioare, pentru a estima procentual numărul de țări vizitate pană în prezent.

Colecțiile Framey – o aplicație de ajutor în descoperirea destinației perfecte 

Îndrăgești panoramele spectaculoase asupra orașelor, te atrag clădirile impunătoare sau preferi atracțiile mai puțin cunoscute? Atunci trebuie să navighezi prin colecțiile Framey, care îți pun la dispoziție categorii de atracții din toate colțurile lumii. Prin urmare, colecțiile sunt grupate în categorii și includ cele mai bune opțiuni de călătorie din anumite țări sau orașe, precum biserici, muzee, minuni ale naturii, clădiri istorice, hoteluri, restaurante, activități culturale sau cafenele.

Aceste colecții reprezintă o sursă nesecată de inspirație pentru alegerea obiectivelor pe care să le vizitezi într-un city break, în funcție de tipul de călătorie care te interesează. Îți poți îndrepta atenția către atracții istorice sau culturale dacă îți dorești o astfel de incursiune educațională sau poți căuta cele mai bune restaurante pentru a-ți delecta papilele gustative. Framey îți pune la dispoziție fotografii ale celor mai atractive muzee și monumente istorice din orașul respectiv.

În cazul în care îți dorești un city break distractiv, atunci poți căuta colecții ale celor mai interesante obiective turistice și activități outdoor. Colecțiile Framey îți oferă fotografii menite să te inspire, fie pentru a explora orașe pe care încă nu le cunoști, fie pentru a descoperi atracții noi, în orașele pe care deja le-ai vizitat. Prin urmare, poți găsi inspirație pentru city break-ul la care visezi în doar câteva minute.

Noi funcții ale secțiunii “Colecții,” disponibile în curând

În scurt timp, colecțiile Framey vor fi organizate în Categorii, Subcategorii și Atribute, pentru ca tu să descoperi mai ușor cele mai potrivite atracții pentru tine. Astfel, vei putea să îți planifici toate activitățile din următorul city break căutând atracții în funcție de categoria care te interesează.

Spre exemplu, dacă ești în căutarea unui local pentru servirea mesei, vei putea accesa categoria Food, iar la subcategorie vei putea alege tipul localului, precum fast food sau restaurant. Vei putea continua căutarea către localul ideal alegând dintre anumite caracteristici specifice, cum ar fi specialitățile culinare servite. Cu siguranță este mai ușor să îți planifici city break-ul de vis cu Framey! Trebuie doar să îți instalezi aplicația și să fii la curent cu noutățile pe care creatorii de conținut ți le pregătesc. Nu uita să împărtășești fotografiile din excursiile tale altor utilizatori Framey care te urmăresc. Fotografiile tale pot fi o inspirație pentru toți cei care sunt în căutarea unor destinații inedite pentru city break-uri de excepție.

Cele mai citite

Avantajele echipamentelor TIG WIG pentru o sudură de calitate

Ce este sudura TIG WIG? Sudarea TIG WIG poate fi considerată cea mai precisă dintre toate procesele de sudare existente. În multe sectoare și industrii...

Exploratorii au descoperit cea mai adâncă epavă din lume, la șase kilometri sub Pacific

S-a descoperit cea mai adâncă epavă din lume care urmează să fie identificată și cercetată. Este vorba de USS Destroyer Escort Samuel B. Roberts...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 202: stenogramele discuțiilor dintre Macron și Putin au apărut în mass-media. VIDEO

UPDATE, ora 08:58: Principala agenţie de securitate internă a Ucrainei a anunţat că a descoperit o reţea rusă de spionaj în care este implicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă