35.7 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăLifestyleTravelConsumabile și cosmetice hoteliere pentru confortul oaspeților

Consumabile și cosmetice hoteliere pentru confortul oaspeților

Confortul oaspetilor trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc. De aceea, consumabilele pentru hoteluri sunt extrem de importante pentru creșterea calității serviciilor pe care le oferiti, fiind detalii de care oaspeții vor ține mereu cont. Este esențial ca produsele, accesoriile si cosmeticele hoteliere să existe în fiecare cameră și astfel, cu siguranță va exista și un feedback pozitiv din partea clienților care vă trec pragul. 

Toate unitățile de cazare, hoteluri, vile, pensiuni și apartamente, trebuie să beneficieze de cele mai calitative produse, astfel încât clienții să fie fericiți și mulțumiți, să revină și să recomande mai departe și altora serviciile locația.

Șampoane, balsam, săpunuri, geluri de duș, seturi igienice dentare, pentru bărbierit sau pentru demachiere – toate acestea aduc un plus de confort oaspeților și arată grijă față de binele fiecărui client care trece pragul unității de cazare.

Succesul unui hotel depinde de capacitatea acestuia de a-l face pe oaspete să se simtă „răsfățat”.Tot ceea ce este pus la dispoziție ar trebui să fie întotdeauna de o calitate excelentă.

Pe lângă produsele din seturile de curtoazie, trebuie luate în considerare și seturile de prosoape și halate. Acestea trebuie să fie de o calitate superioară, realizate din bumbac, pufoase și plăcute la atingere.

Bumbacul este cel mai folosit material pentru halate de baie și prosoape. Chiar și acasă, oaspeții au cel mai probabil un halat de baie din bumbac. În comparație cu halatele biodegradabile sau din microfibră, halatele de baie din bumbac sunt mai voluminoase și cântăresc mai mult. Dar sunt și mai calde, mai moi pe piele și oferă o senzație plăcută. Alături de o pereche călduroasă de papuci hotel, halatele de bumbac vor oferi un răsfăț extraordinar oaspeților hotelului.

Pe lângă halite și papuci, prosoapele vor transmite o imagine pozitivă a unității de cazare. Pentru asta trebuie să fie întotdeauna curate, bine pliate, moi și parfumate. Sectorul de spălătorie se va ocupa de păstrarea țesăturilor moi și proaspete și a culorilor strălucitoare grație celor mai buni detergenți pentru mașini de spălat rufe, pe care îi puteți achiziționa tot de la sanito.ro. Prosoapele de hotel ar trebui să fie toate realizate din bumbac moale. Albul este o necesitate, însă și prosoapele albastre transmit o imagine elegantă și rafinată. Prosoapele de hotel pot fi neutre sau personalizabile cu broderie, toate realizate pentru a garanta cea mai bună calitate. O gamă extrem de variată de produse pentru hoteluri este disponibila pe Sanito.ro. Puteti alege produse hoteliere: cosmetice, seturi igienice, papuci, halate și prosoape, detergenți profesionali, dezinfectanți și produse pentru curățenie, uscătoare de mâini și de păr, dispensere și dozatoare variate, toate pentru a asigura o igienă impecabilă a spațiilor, un design modern si eficient și pentru a aduce un confort sporit fiecărui oaspete care trece pragul unității hoteliere.

Cele mai citite

Estonia, semnal de alarmă pentru Suedia și Finlanda: Rusia vă pregătește o surpriză

Estonia dă un semnal de alarmă pentru Suedia și Finlanda spunând că Rusia le pregătește o surpriză. Premierul Estoniei spune că o surpriză uriașă este...

Relaxare si confort – alege consumabile hoteliere potrivite pentru bunăstarea turiștilor!

Turismul în România este unul dintre domeniile cu potențial de creștere enorm. Cu toate că de la an la an, domeniul se dezvoltă, nu...

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...
Ultima oră
Pe aceeași temă