15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleTrăsături mângâiate de cel mai wow grooming kit de la Rowenta

Trăsături mângâiate de cel mai wow grooming kit de la Rowenta

Hey, lady, știm că această lună îți este dedicată, dar nu uita nici de el… merită răsfățat! Fie că își dorește barba perfectă de 3 zile, un stil à la David Beckham sau poate look hollywoodian, cu aparatele de stilizat barba și părul Rowenta AirForce Precision & Ultimate complimentele nu se lasă așteptate.

 

Stilizare rapidă cu minim de efort

Arată-i că ești atentă la nevoile lui și fă-i cunoștință cu Rowenta AirForce Precision, aparatul care îl va ajuta să își stilizeze barba în mod confortabil și fără efort. Piele sensibilă? Niciun stres! Aceasta este protejată cu ajutorul sistemului Soft Contour, special creat pentru zonele delicate ale feței.

Iar dacă timpul nu îi permite o aranjare meticuloasă, AirForce Precision îi va deveni cel mai bun “prieten”. Precizia extremă a lamelor V-Sharp din titan asigură o tăiere eficientă. În plus, cu ajutorul tehnologiei exclusive de aspirare de la Rowenta, până la 90% din firele de păr tăiate vor fi aspirate, iar suprafețele rămân curate. El este mulțumit, iar tu bucuroasă că ai scăpat de grija dezordinii din baie!

 

Look personalizat simplu de realizat

Atenția la detalii presupune și o tunsoare în trend – aspectul masculin ce atrage priviri este evidențiat cu aparatul de tuns Rowenta AirForce Ultimate. Datorită celor doi piepteni ajustabili cu 17 lungimi de tăiere diferite și a reglajului fin cu precizie de 1 mm, rezultatele sunt excepționale dintr-o singură mișcare.

Obții stilul preferat și nu ai grija firelor tăiate, în doar trei pași simpli: tuns fără curățare, retuș cu ajutorul capetelor speciale, iar la final, transformi aparatul într-un mini aspirator care îndepărtează părul, datorită funcției vacuum. Sigur, dar mai ales eficient!   

Spor la cumpărături! 🙂

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...
Ultima oră
Pe aceeași temă