19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleTragedie în familie lui Beyonce și Jay-Z! Casa celor doi a fost...

Tragedie în familie lui Beyonce și Jay-Z! Casa celor doi a fost mistuită de flăcări

Unul dintre conacele din luxosul cartier Garden District din New Orleans, LA, care aparține cântăreței Beyoncé și partenerului ei Jay-Z, a fost mistuit de flăcări miercuri seară.

După primirea unui apel prin care se informa despre presupusa prezență a unei persoane suspecte în vecinătate, autoritățile au ajuns la conac. Cu ajutorul a 22 de pompieri care au lucrat timp de două ore, flăcările au fost stinse în casa în stil colonial în valoare de 2 milioane de dolari, potrivit New York Post.

La rândul lor, autoritățile au confirmat TMZ că nu a fost un accident, ci că incendiul a fost provocat. O investigație este în curs. 

Presa americană precizează că vila este administrată de mama lui Beyoncé și este înregistrată la o adresă din Sherman Oaks, unde cântăreața are alte companii, a raportat în acel moment ziarul local The Times-Picayune.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Pe timp de război, cresc acțiunile firmelor producătoare de armament

Acțiunile unor mari companii care produc echipamente militare au crescut semnificativ, în contextul războiului din Ucraina și, mai nou, al războiului din Orientul Mijlociu,...

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...
Ultima oră
Pe aceeași temă