36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleTradițiile lui Paul Surugiu Fuego pentru Sărbătorile Pascale

Tradițiile lui Paul Surugiu Fuego pentru Sărbătorile Pascale

Vedeta păstrează câteva tradiții încă din copilărie. Una dintre ele este cea cu oul roșu și banul. Se spune că este bine ca în dimineața de Paști să îți speli tenul în apă neîncepută în care ai pus un ou roșu și o monedă și vei avea noroc tot anul. Mai mult, vedeta TVR 2 mărturisește că păstrează și tradiția care spune că de Paște trebuie neapărat să purtăm ceva nou.
Cum s-a născut în Ardeal, Paul Surugiu Fuego merge cu „Udatul”, un obicei pe care nu-l ratează din copilărie. Anul acesta, artistul va merge să-și vadă mama și bunica, pentru a se încărca cu dragostea și energia lor pozitivă și nu va rata slujba de Înviere pentru a lua lumină. Pe masa de Paște vor fi bucate tradiționale. Chiar dacă friptura de miel nu se numără printre favoritele sale, Fuego iubește drobul și ouăle roșii, precum și alte preparate care se gătesc în această perioadă și pe care le pregătește chiar el!

 

GALA „IRINA LOGHIN – 60” – ÎN PRIMA ZI DE PAȘTE, LA „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Sărbătorile Pascale aduc o ediție cu totul specială a emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”. Astfel, în prima zi de Paște, de la ora 15:00, Paul Surugiu-Fuego o va sărbători cu fast, într-o gală de zile mari, pe celebra artistă Irina Loghin, mama sa adoptivă. Artista împlinește anul acesta 60 de ani de cântec și va oferi celor care o îndrăgesc un recital de excepție, din repertoriul său de peste 500 de cântece, va depăna amintiri, va face dezvăluiri, dar și surprize.
Alături de Irina Loghin vor fi prieteni dragi, dar și cei doi copii ai artistei, Irinuca și Ciprian Loghin, care vor povesti despre cum este mama lor în spatele camerelor de luat vederi, despre copilărie și despre dragostea pe care i-o poartă. Mai mult, Irina Loghin va cânta în duet cu fiica sa, într-un moment emoționant.
Prietenă de-o viață și simbolul al Maramureșului, doamna Angela Buciu, îi va fi și ea aproape, cu amintiri, dar și cu un invitat special, Daniel Andrei Breban. Din Moldova, vor sosi alte două persoane dragi, Daniela Condurache și Brândușa Covalciuc Ciobanu, iar Alina și Romeo Negoiasă, de la Alesis, vor aduce în dar un cântec perfect de sărbătoare.
Nu vor lipsi duetele alături de Paul Surugiu-Fuego, iar Irina Loghin va schimba patru ținute în această gală aniversară.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă