9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleTraditii la inmormantare si servicii funerare

Traditii la inmormantare si servicii funerare

Insa, aici nu este vorba despre a etala ceva sau a arata lumii ca ne pricepem mai bine la asa ceva sau ca religia noastra este cea dreapta. Inmormantarile la romani sunt facute in asa fel incat sa demonstreze semnificatia vietii, dar si iminenta mortii, importanta celui decedat in familie si organizarea celor necesare si placute bisericii astfel incat sufletul acestuia sa isi gaseasca pacea pe lumea cealalta.

Familia este sprijinita foarte mult si de firmele de servicii funerare, in cazul unui deces

Insa inmormantarile acestea bine controlate si atent organizate sunt datorate mai ales unor firme de servicii funerare care sunt chemate in ajutor in cele mai grele momente. Agentiile de pompe funebre din toata tara incearca sa ofere cele mai bune pachete de pregatiri pentru inmormantare, la preturi potrivite, care sa ajute mai mult familia decedatului, decat sa o incurce in cheltuieli.

Familia este una dintre cele mai importante aspecte ale vietii romanilor. Asadar, in cazul unui deces rudele vor fi primele care se vor aduna pentru a jeli, pentru a pregatiri cele necesare inhumarii si pentru a sprijini pe cei mai apropiati persoanei trecute pe lumea cealalta. Insa, in ultima perioada familia este sprijinita foarte mult si de firmele de servicii funerare Bucuresti sau din alte judete ale tarii, care stiu si mai bine ce trebuie facut in astfel de momente grele si apasatoare pe suflet.

Chiar daca trupul trece in nefiinta, sufletul decedatului este inca viu si asteapta judecata cea dreapta

Astfel ca un foarte important pas in trecerea lina pe lumea cealalta unde se asteapta iertarea pacatelor se refera la pomeniri, parastase si rugaciuni facute de preotii bisericii crestin-ortodoxe romanesti. Tot cu acest aspect vin in ajutor profesionistii de la pompe funebre care au o experienta vasta in acest sens.

Majoritatea firmelor de servicii funerare au in oferta pachete funerare detaliate si complete care asigura tot ceea ce este mai important in cazul unei inmormantari cu traditie. Si transportul funerar sau aranjamentele de la capela sau de la cimitir sunt avute in vedere cu cea mai mare grija la detalii. Si daca jelitul, plansul si amintirile ranesc sufletul rudelor celui decedat, o firma de servicii funerare Bucuresti va face tot posibilul sa ofere aceste clipe de intimitate familiei. Astfel se va ocupa de tot ceea ce inseamna o inmormantare executata perfect, pentru ca sprijinul acordat in astfel de momente sa merite toti banii.

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă