7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleTop cele mai bune destinatii de vacanta pentru vacanta de 1 Mai

Top cele mai bune destinatii de vacanta pentru vacanta de 1 Mai

Doar ce a trecut vacanta de Paste, ca a venit momentul sa ne indreptam atentia catre cea de 1 Mai, mai ales ca alternativa city break-urilor pe care le poti achizitiona cu un card de credit este atat de bogata.

 

Cum nu mai e demult o moda sa iti petreci Ziua Muncii la mare sau la munte, la o scurta cautare de Google vei vedea cat de multe locuri de vacanta minunate te asteapta, nu doar la un pret incredibil de mic, dar mai ales fara grija ca vei ramane fara bani pana la salariu.

 

De cativa ani, tot mai multi romani aleg sa isi creeze unul sau mai multe carduri de credit, cu care sa isi achizitioneze diverse electrocasnice, piese de mobilier si, mai nou, vacantele peste hotare.

 

Evident, pentru cei care prefera sa isi plateasca city break-urile sau vacantele cu ajutorul unui card de credit, ca cel oferit de Credit Europe Bank – CardAvantaj – agentiile de turism le vin in ajutor cu pachete de calatorie unice, in cele mai indepartate locuri de pe glob, la peturi avantajoase. Iata cateva dintre destinatiile turistice la moda pentru vacanta de 1 Mai:

 

Egiptul, tara piramidelor

Cunoscuta mai ales datorita piramidelor si a Nilului, Egiptul intotdeauna a reprezentat o atractie pentru cei care isi doresc sa vada cum se traia in Antichitate. Desi este o destinatie exotica, cel putin din punct de vedere al numarului de kilometri, agentiile de turism au dezvoltat oferte extrem de avantajoase pentru romanii care vor sa schimbe privelistea. Iar daca bugetul ar putea fi o problema, ar fi bine sa stii ca aceasta vacanta poate fi cumparata si cu cardul de credit cu dobanda 0*, oferit de Credit Europe Bank, astfel incat sa economisesti si pentru a cumpara diverse suveniruri. Daca vara poti resimti un oarecare disconfort, aceasta perioada este ideala pentru vacanta in Egipt, mai ales ca temperaturile sunt in jur de 20 – 25 grade Celsius.

 

 

Algarve, Portugalia

Aflata in sudul Portugaliei, Algarve iti prezinta un peisaj pe care cu greu il vei uita – valurile albastre si pure ale oceanului, nisipul fin si auriu si numeroasele obiective turistice. Aici este localizat cel mai vizitat parc national din Europa – Ria Formosa, care joaca un rol important si in economia regiunii.

 

 

Insulele Canare

Insulele Canare, localizate in Arhipelagul Spaniei, ofera nenumarate atractii turistice, printre care Tenerife – unde se afla El Teide, cel mai inalt con vulcanic din Spania, arborele dragon si poti vizita vizita Parcul National Garajonay, regiune unde Cristofor Columb a facut ultima oprire inainte de a descoperi “Lumea Noua”.

 

Asadar, indiferent de locatia pe care doresti sa o vizitezi, intotdeauna poti opta pentru plata vacantei in rate egale, cu ajutorul unui card de credit emis de Credit Europe Bank, prin www.cardavantaj.ro. Astfel, trebuie sa te concentrezi doar asupra bagajului, sa ai un aparat foto cu tine si sa imortalizezi cele mai frumoase peisaje.

 

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...
Ultima oră
Pe aceeași temă