9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleTop 5 cele mai frecvente componente defecte inlocuite intr-un service de laptopuri!

Top 5 cele mai frecvente componente defecte inlocuite intr-un service de laptopuri!

Ne bazam pe laptopurile noastre pentru activitatile de zi cu zi – ascultam muzica, vizionam filme, intram pe facebook, lucram in Excel, facem rapoarte, editam poze, juca, etc. Dar laptopurile nu sunt infailibile asa ca la un moment dat vom descoperi ca incep sa “scartaie”, sa”dea semne de oboseala” sau sa “moara complet”. Atunci putem da fuga la un service laptop curiosi sa aflam care este problema si cati bani trebuie sa scoatem din buzunar ca sa ne primim inapoi “jucaria” mult iubita.

Iata in continuare un top al celor mai frecvente probleme care isi gasesc rezolvare intr-un service laptop. Lista nu este exhaustiva, ci pot fi adaugate si alte defectiuni tipice.

Inlocuire display in service laptop.
Ecranul este una din cele mai importante componente ale unui laptop (si care oare este mai putin importanta, avand in vedere ca si un singur cip problematic poate compromite functionarea normala?). Cand ecranul laptopului se defecteaza si necesita inlocuire (asta inseamna adesea ca este spart) urmatorul pas pentru rezolvarea problemei este inlocuirea lui. In service laptop inlocuim rapid ecranul unui laptop indiferent de marca si model. Stim foarte bine ce tipuri de displayuri sunt compatibile cu laptopul dumneavoastra. Daca acel display nu este pe stoc, il vom comanda in cel mai scurt timp pentru dumneavoastra. Toate ecranele montate beneficiaza de garantie. Bonus de la Onlaptop: montaj gratuit! Platiti doar contravaloarea displayului, nu si montarea acestuia.

 

Inlocuire hard disk in service laptop.
Hard diskul este cea mai vulnerabila piesa dintr-un laptop si cea care tinde sa se defecteze mai des. Din fericire se poate inlocui usor sa va puteti relua activitatea pe laptop in cel mai scurt timp. Daca ajungem la concluzia clara ca hard diskul din laptopul dumneavoastra este defect, va vom informa despre acest lucru, despre ce presupune inlocuirea cu un alt hard disk nou – eventual de capacitate mai mare sau chiar un SSD, pentru o viteza de lucru optimizata. Atunci cand ne ocupam de instalarea unui noi hard disk pe laptopul dumneavoastra va putem ajuta cu transferul datelor. Daca acest lucru este posibil exact in cazul dumneavoastra si pentru a afla detalii suplimentare, contactati-ne pe Onlaptop. 

Inlocuire baterie de laptop in service laptop.
Bateriile de laptop nu tin o vesnicie. La un moment dat incep sa aiba o autonomie din ce in ce mai mica. Este binecunoscut faptul ca o baterie are un anumit numar de cicluri de incarcare. Cand acestea se minimizeaza, bateria trebuie schimbata daca doriti sa va bucurati in continuare de mobilitatea pe care o ofera laptopul. In caz contrar veti ramane legat de priza. In service laptop inlocuirea bateriilor se face rapid, in siguranta si cu maxim de avantaje pentru dumneavoastra: preturi avantajoase, baterii originale de calitate superioara, garantia pentru baterie (pentru ca este considerata consumabil, bateria are un termen de garantie mai mic), compatibilitate 100% cu laptopul dumneavaostra, montare gratuita.

Inlocuire tastatura in service laptop.
Daca tastele au sarit de pe tastatura laptopului, daca aceasta prezinte urme serioase de uzura (literele nu mai sunt vizibile etc) sau pur si simplu se defecteaza complet (doar unele taste functioneaza sau nu mai raspunde deloc la comenzi), atunci tastatura se poate inlocui. In service Onlaptop inlocuim frecvent tastaturi pentru clientii nostri iar acestia apreciaza rapiditatea cu care facem acest lucru, garantia primita, calitatea tastaturii, montarea gratuita.

 

Inlocuire incarcator in service laptop.
Desi atunci cand incarcatorul se defecteaza, de multe ori utilizatorul considera ca este mai la indemana sa faca o comanda online pentru un incarcator nou, realitatea arata ca inlocuirea unui alimentator direct in service prezinta mai multe avantaje. Primul si cel mai important tine de diagnosticare. Inainte de a inlocui un incarcator de laptop, personalul unui service laptop se va asigura ca acesta este intr-adevar defect. S-ar putea sa credeti ca incarcatorul este de vina, dar de fapt problema sa fie la mufa de alimentare, la portul de pe placa de baza sau la cablul intrerupt intre priza si incarcator.

Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă