24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăLifestyleTop 3 cele mai populare jocuri de cazinou care pot fi practicate...

Top 3 cele mai populare jocuri de cazinou care pot fi practicate online

Datorită internetului și a evoluției tehnologice, dar și a cererii pentru jocurile online, industria de gambling a evoluat foarte mult în ultimii 20 de ani. Odată cu dezvoltarea internetului la scară largă, care a început dipă 1990, cazinourile clasice au început să dezvolte business-ul și în mediul digital.

În timp, industria cazinourilor online s-a perfecționat, a adopotat măsuri drestice de siguranță și s-a adaptat la nevoile jucătorilor.

Grație acestor indicatori, în 2019, industria de jocuri de cazinou online era evaluată la 53.7 miliarde de dolari, cu factor de creștere anual de 11.5%, ceea ce ar însemna că va ajunge la 127 de miliarde de dolari până în 2027, conform indicatorilor economici.

Tehnologia modernă, schimbările în legislație și schimbarea atitudinii față de jocurile de noroc au contribuit, de asemenea, la progresul pieței. Pe lângă acestea, au existat și alți factori ce au făcut ca industria cazinourilor online să fie extrem de atractivă.

În primul rând jucătorii au apreciat comoditatea cu care pot accesa site-urile cazinourilor online din confortul de acasă. Oferta generoasă de jocuri existente pe platformele online au atras milioane de noi jucători. Diversitatea modurilor de pariere și bonusare, inclusiv pariuri progresive și rotiri gratuite au dus la dezvoltarea acestei industrii.

Companiile investesc anual bugete considerabile în perfecționarea jocurilor și în implementarea de noi tehnologii ce aduc un plus la experiența jucătorilor. Pentru a simula experiența din cazinourile clasice, platformele online au implementat realitatea virtuală și augmentată și au lansat jocuri ce pot fi practicate live cu dealeri reali.

Cazinourile online oferă cele mai distractive și atractive jocuri pentru cei ce doresc să-și încerce norocul. Unii jucători aleg să joace pentru distracție, dar majoritatea jucătorilor o fac pentru premiile impresionante. Cu cât jocurile sunt mai populare, cu atât premiul este mai mare și competiția este mai acerbă.

Prin urmare, a ști ce jocuri vor atrage mai mulți jucători ar putea fi o informație importantă și relevantă. Mai jos aveți câteva dintre cele mai populare jocuri de cazinou online pe care ar trebui să le practicați.

Jocurile de Poker sunt la mare căutare în mediul virtual. Este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou, dar și cel ce vă oferă șanse mai mari pentru câștiguri. Cu toate acestea, pokerul s-ar putea să nu fie potrivit pentru nou-veniți sau jucători ocazionali. Jocul de poker necesită o serie de cunoștințe și un set de abilități din partea jucătorilor.

Când alegeți să practicați acest joc, luați în calcul faptul că adversarii pot fi jucătorii profesioniști sau jucători de ocazie; dar pot fi și jucători speculativi. Cotele sunt excesiv de variabile în cadrul jocurilor de poker. Acesta este ceea ce îl face unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou online.

De remarcat faptul că există mai multe variante de Poker pe care le puteți practica online: Texas hold ‘em; Omaha; Seven-Card Stud; 5-card draw sau Pineapple. Totodată, cazinourile online vă oferă posibilitatea de a juca poker live cu dealeri reali și, în același timp, să interacționați virtual cu ceilalți jucători.

În 2019, 100 de milioane de oameni jucau poker online. Majoritatea cu scopul de a rivaliza cu adversari reali, dar și de a-și construi o carieră în poker și de a câștiga un premiu în bani. Unii chiar depun eforturi pentru a se alătura turneelor ​​oficiale, cum ar fi seria mondială de poker (WSOP). Evident că mulți practicanți de poker visează la marele premii.

jocul de ruleta (foto: pixabay.com)

Ruleta este un alt joc ce a atras mulți adepți în mediul virtual. La prima vedere, ruleta poate părea complicată. Cu toate acestea, este unul dintre jocurile de cazinou ce pot fi învățate și practicate foarte ușor.

Roata este piesa centrală pe care jucătorii o observă cu răbdare în speranța că selecția de numere aleasă de ei este câștigătoare. Ruleta este un joc dinamic, iar fiecare rotire este unică. Pentru a practica ruleta, trebuie să știți regulile de bază și câteva ponturi pentru a vă optimiza șansele de câștig. Este important să știți când să vă opriți, când să plusați și când să vă avântați cu pariurile.

În cazinourile online, există o mare varietate de jocuri de ruletă din care puteți alege, cum ar fi: ruleta europeană; ruleta americană; ruleta franceză; mini ruleta; ruleta cu mai multe roți. Mai recent, există ruleta live care vă oferă senzația că vă aflați într-un cazinou terestru în timp ce vă alăturați unui casino online.

Roata ruletei are 37 sau 38 de numere, în funcție de varianta aleasă. Numerele 1 – 36 sunt colorate alternativ în roșu și negru. La ruleta europeană, numărul 0 este în verde; Între timp, la ruleta americană, puteți găsi 0 și 00 — toate în verde, opuse unul altuia. Un crupier va învârti roata cu o minge care va cădea pe unul dintre numere. Există diferite tipuri de pariuri și pentru ruletă.

Blackjack este un alt joc extrem de căutat și practicat în cadrul cazinourilor online.

gambling online (foto: https://www.shutterstock.com/ro)

Blackjack este un joc simplu de cărți cu cote gestionabile. Cotele medii la Blackjack sunt de aproximativ 49% în general, cu un avantaj al casei de aproximativ 1% în majoritatea cazinourilor online. Este adesea considerat unul dintre cele mai ușor de jucat, chiar și de către novici. Prin urmare, popularitatea sa crește. În Blackjack, jucătorii trebuie să știe doar când să se oprească pentru a câștiga împotriva dealerului.

În cadrul cazinourilor online, veți avea bucuria să descoperiți mai multe variante de blackjack și chiar varianta live cu dealer real.

La capitolul popularitate, putem aminti aici și de jocurile de tip slots. Inevitabil, acestea sunt cele mai căutate și practicate jocuri individuale din cadrul cazinourilor clasice și online. Au câștigat în popularitatea prin miile de variante și teme, prin coloana sonoră dinamică, dar și prin marile premii progresive.

În concluzie, cazinourile online investesc în varietatea jocurilor și în experiențe complexe oferite jucătorilor. Cu cât jocurile sunt mai populare, cu atât mai mult va crește concurența. Prin urmare, cunoașterea popularității jocurilor din cadrul cazinourilor online vă ajută să alegeți ce jocuri vi se potrivește mai bine. Unele jocuri precum poker, blackjack, sloturi și ruleta sunt mai populare decât alte jocuri. Prin urmare, trebuie să vă păstrați întotdeauna așteptările și să vă gestionați eficient bankroll-ul.

Cele mai citite

FAN Courier lansează serviciul de retur rapid

FAN Courier a lansat platforma FAN Retur creată cu scopul de a veni în întâmpinarea nevoii clienților de a-și eficientiza timpul. FAN Retur este...

Care este cauza pentru care numărul mercenarilor din Libia a scăzut

Numărul mercenarilor străini din Libia a scăzut, evoluţie cauzată parţial de războiul din Ucraina, a declarat luni un expert ONU citat de dpa. Chaloka Beyani...

Vânzările de bere au scăzut anul acesta cu 10%

Piaţa berii din România a înregistrat o scădere cu 10% în primele patru luni din 2022, în raport cu aceeaşi perioadă a anului anterior,...
Ultima oră
Pe aceeași temă