Roma, Italia - 13 octombrie 2020: actorul Tom Cruise pe străzile centrului istoric, în timpul unei pauze de la filmările noului film de acțiune „Mission Impossible 7” – Credit foto Shutterstock

Tom Cruise, măsuri extreme pe platourile de filmare

În ciuda pandemiei, Tom Cruise nu a luat pauză de la activitatea profesională. Deși filmările peliculei „Misiune imposibilă 7” s-au suspendat timp de 7 luni în 2020, activitatea s-a reluat spre finalul anului, iar Tom Cruise a devenit mai exigent ca niciodată.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

14.01.2021 - 16:10

Tom Cruise este faimos pentru perfecționismul și exigența pe care o oferă, dar o și solicită echipelor alături de care lucrează la fiecare proiect în care este implicat. La finalul lui decembrie, o înregistrare audio cu actorul a făcut înconjurul lumii. Pentru că pandemia a blocat în totalitate industria filmului, cei care au reușit să își reia activitatea sunt nevoiți să păstreze măsuri stricte de igienă.  
Se pare însă că acestea ar fi fost încălcate de câțiva membri ai producției „Misiune imposibilă 7”, aceștia nerespectând distanța de doi metri între ei, lucru care l-a înfuriat teribil pe Tom Cruise. În înregistrarea audio se poate auzi cum actorul în vârstă de 58 de ani țipă la echipa sa, amenințându-i chiar că vor fi dați afară dacă incidentul se va repeta: 

„Suntem etalonul de aur. S-au întors la Hollywood si fac filme chiar acum datorită nouă, pentru că ei cred în ceea ce facem noi. Vorbesc la telefon cu fiecare studio, cu companiile de asigurări, cu producătorii și toți se uită la noi și ne folosesc ca model pentru a-și face filmele”, a spus Tom despre exemplul pe care îl dau pentru alte producții. Tom le-a amintit apoi tuturor cât de norocoși sunt că lucrează în timpul pandemiei. 

După ce a șocat atunci, actorul surprinde, din nou, acum! Imediat după vacanța de Sărbători el a cumpărat roboți sofisticați meniți să testeze membrii echipei și să patruleze la fața locului, pentru a fi sigur că nimeni nu încalcă regulile de protecție anti-covid, informează dailymail.co.uk. Această măsură suplimentară vine după ce Tom Cruise a cheltuit deja milioane de dolari, conform publicației The Sun, pentru a amenaja un studio sigur de filmare în Marea Britanie în privința protecției anti-covid. Filmările urmează să se mute într-o fostă bază de proiectare a tancurilor aflată în Longcross. Dacă filmările vor decurge în condiții normale, în cele din urmă, „Misiune imposibilă 7' urmează să fie lansat pe 19 noiembrie 2021. 
 

Citește totul despre:

Comentarii