13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleTom Cruise își vinde cabana montană. Actorul cere o sumă impresionantă!

Tom Cruise își vinde cabana montană. Actorul cere o sumă impresionantă!

Actorul încearcă să-și vândă ferma de 320 de acri din Telluride, Colorado. Suma este una fabuloasă. Actorul cere 39,5 milioane de dolari, potrivit Telluride Sotheby’s International Realty.

Proprietatea închisă are o alee lungă de un kilometru care duce la casa principală de 10.000 de metri pătrați. Are patru dormitoare și o casă de oaspeți de 1.512 de metri pătrați. Casa de oaspeți are la rândul ei cu trei dormitoare, care se află deasupra unei escarpe acoperite de aspen, cu vedere panoramică la peisaj montan.

Casa lui Cruise are istorie în lumea Hollywood-ului

Această casă nu este doar o bucată de bunuri imobiliare de lux, ci vine și cu o întreagă istorie a Hollywoodului. Conform Top Ten Deals imobiliare, cabana este locul în care actorul și-a petrecut o mare parte din căsnicia cu Katie Holmes și s-a bucurat de timp cu copiii săi.

Este, de asemenea, locul ultimului său interviu cu Oprah, o continuare a memorabilului lor discurs din 2005. Cruise deține, de asemenea, case în Beverly Hills și Clearwater, Florida.

Află mai multe detalii pe casamea.ro și vezi imagini cu locuința lui Tom Cruise

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă