13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleToate consumabilele de care ai nevoie pentru o petrecere in familie

Toate consumabilele de care ai nevoie pentru o petrecere in familie

Putem gasi mereu un motiv pentru a sarbartori ceva, atat cu cei din familie, cat si cu alte persoane apropiate. Zile de nastere, mici sarbatori oficiale, reusite ale cuiva sau multe alte motive pentru a pune la cale o mica petrecere.

Pregatirile pentru orice fel de petrecere pot dura destul de mult daca nu avem un plan bine pus la punct. Daca in schimb stim exact ce sa cumparam si sa utilizam, totul devine mult mai usor. Totodata, destul de mult poate dura si curatenia de dupa, dar si aceasta poate fi usurata substantial.

Un timp indelungat poate dura si curatarea vaselor folosite pentru mancare si bauturi. Stim cu totii ca dupa o petrecere nu este nimic mai bun de facut decat sa ne relaxam putin. Asa ca, in aceasta privinta sunt recomandate consumabilele de unica folosinta de la Sanito.ro, destinate in principal pentru servicii de catering.

Consumabilele de unica folosinta pot inlocui fata probleme vasele si tacamurile pe care le-am utiliza si nu mai necesita spalare si uscare dupa. Pur si simplu le putem strange intr-un sac menajer si duce la gunoi.

Alegand pahare plastic ne putem asigura si de un alt aspect. Ca nu se vor mai distruge pharele din sticla sau canile din ceramica pe care le-am fi utilizat in locul lor. Este inevitabil, mai ales cand sunt si copii in jur, ca ceva sa nu fie spart. Si pentru ca sunt si mai usoare, sunt si mai usor de manevrat. Din magazinul Sanito.ro se pot cumpara seturi de 50, 100 sau chiar si mai multe pahare, la preturi foarte mici. Impreuna cu paharele de plastic, se pot cumpara paie, cupe de inghetata biodegradabile pentru desert si pahare biodegradabile pentru cafea.

Foarte utile pentru o astfel de ocazie sunt si foliile, de plastic sau de aluminiu. Acestea au rolul de a pastra alimentele mai proaspete si ferite de diversi factori daunatori. Putem alege din magazin folii aluminiu de diferite grosimi si cu lungimi de pana la 45 m.

Dupa cum bine stim, multi dintre noi obisnuim sa cumparam ceva mai mult decat am putea consuma, pentru a ne asigura ca este de ajuns, desi stim din start ce cantitate ar fi necesara. Asa ca atunci cand ceilalti pleaca nu vrem sa ii lasam cu mana goala si ii rugam sa ia ceva si la pachet, un obicei normal printre multe persoane. In aceasta privinta nu exista o alternativa mai buna decat caserole unica folosinta, foarte utile in astfel de cazuri. Ca si celelalte produse mentionate, nu necesita spalare dupa utilizare.  De asemenea, acestea pastreaza mancarea intr-o stare cat mai buna, pentru o perioada de timp indelungata.

Sa nu omitem insa, cel mai important aspect in multe cazuri, si anume pregatirea gratarului, una dintre „mesele” de baza ale romanului, o adevarata traditie am putea spune. Pentru acesta, gasim la Sanitor bete de frigarui, scobitori, tacamuri si alte articole necesare.

Iata asadar cum putem realiza o petrecere reusita in familie sau impreuna cu prietenii cu un cost minim si avand la dispozitie cele mai bune consumabile de catering, de la magazinul Sanito.ro..

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă