Foto: Andrii Tytarenko - Mototravel / https://ukraine.ua

Timpul pandemiei va trece. Ucraina își relansează programul turistic

Ambasada Ucrainei în România anunță lansarea unui site dedicat revigorării turismului, având adresa https://ukraine.ua.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.01.2021 - 10:29

Ambasada Ucrainei în România a anunțat lansarea unui site dedicat revigorării turismului, având adresa https://ukraine.ua.

"Exploreaza Ucraina on-line prin intermediul noului site oficial UKRAINE.UA", este îndemnul lansat de Ambasada Ucrainei.

"Ucraina are o istorie unică, o cultură bogată și un peisaj divers. Cu siguranță vă va depăși așteptările. Este o țară creativă, dinamică și inovatoare. O țară de libertate și demnitate. Un loc unde se întâlnesc o istorie de o mie de ani și viziuni ambițioase cu privire la viitor.

Vizitatorii UKRAINE.UA se vor bucura de textele scrise pe înțelesul tuturor și ingenioase, precum și de o mulțime de imagini frumoase și de înaltă calitate, care demonstrează natura diversă a Ucrainei, castelele vechi, munții, orașele vibrante și multe altele. Milioane de oameni din întreaga lume vor putea acum să se familiarizeze și să se îndrăgostească de Ucraina la prima vedere.

Fii primul care descoperă Ucraina! Timpul pandemiei COVID-19 va trece. Aceasta va fi ziua pentru a vizita Ucraina și a vă bucura de totul ce vă poate oferi această țară", este mesajul transmis de Ambasada Ucrainei în România.

Comentarii