Tiffany, fiica lui Donald Trump, s-a logodit înainte de a pleca de la Casa Albă

Fiica mai mică a președintelui Donald Trump și Michael Boulos s-au aflat în Florida, în timp ce ultimele zile ale mandatului tatălui ei se apropie de sfârșit înainte de al doilea proces de punere sub acuzare.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

20.01.2021 - 16:04


Într-un mesaj de adio de la Casa Albă, marți, fiica mai mică a președintelui Donald Trump, în vârstă de 27 de ani, și-a anunțat logodna cu Michael Boulos, cu o zi înainte ca tatăl ei să părăsească funcția de șef de stat.

Este o perioadă de tranziție turbulentă pentru familie, președintele urmând să se confrunte cu un al doilea proces de destituire fără precedent și înregistrează ratinguri de aprobare scăzute în urma revoltelor mortale din Capitolul SUA de către susținătorii lui Trump.

Președintele și copiii săi doresc să se mute în Florida după ce părăsesc Casa Albă, acolo unde afaceristul deține clubul Mar-a-Lago, au declarat surse pentru PEOPLE.

În mesajul de rămas bun transmis marți, Tiffany a vorbit despre recunoștință.

„A fost o onoare să sărbătoresc multe repere, ocazii istorice și să creez amintiri cu familia mea aici, la Casa Albă, nimic mai special decât logodna mea cu uimitorul meu logodnic Michael! Mă simt binecuvântată și entuziasmată pentru următorul capitol!" a scris pe rețelele de socializare împreună cu o fotografie cu ea și logodnicul Boulos zâmbind împreună lângă Grădina Trandafirilor de la Casa Albă.

Boulos este fiul unei familii înstărite, cu afaceri în Nigeria.

Mama lui Tiffany, Marla Maples, care a crescut-o în mare parte în California după despărțirea de președintele Trump în anii '90, a felicitat cuplul pe Instagram. 

 

Citește totul despre:

Comentarii