10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleTiffany, fiica lui Donald Trump, s-a logodit înainte de a pleca de...

Tiffany, fiica lui Donald Trump, s-a logodit înainte de a pleca de la Casa Albă

Într-un mesaj de adio de la Casa Albă, marți, fiica mai mică a președintelui Donald Trump, în vârstă de 27 de ani, și-a anunțat logodna cu Michael Boulos, cu o zi înainte ca tatăl ei să părăsească funcția de șef de stat.

Este o perioadă de tranziție turbulentă pentru familie, președintele urmând să se confrunte cu un al doilea proces de destituire fără precedent și înregistrează ratinguri de aprobare scăzute în urma revoltelor mortale din Capitolul SUA de către susținătorii lui Trump.

Președintele și copiii săi doresc să se mute în Florida după ce părăsesc Casa Albă, acolo unde afaceristul deține clubul Mar-a-Lago, au declarat surse pentru PEOPLE.

În mesajul de rămas bun transmis marți, Tiffany a vorbit despre recunoștință.

„A fost o onoare să sărbătoresc multe repere, ocazii istorice și să creez amintiri cu familia mea aici, la Casa Albă, nimic mai special decât logodna mea cu uimitorul meu logodnic Michael! Mă simt binecuvântată și entuziasmată pentru următorul capitol!” a scris pe rețelele de socializare împreună cu o fotografie cu ea și logodnicul Boulos zâmbind împreună lângă Grădina Trandafirilor de la Casa Albă.

Boulos este fiul unei familii înstărite, cu afaceri în Nigeria.

Mama lui Tiffany, Marla Maples, care a crescut-o în mare parte în California după despărțirea de președintele Trump în anii ’90, a felicitat cuplul pe Instagram. 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă