Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Thailandezii s-au înghesuit la certificate de căsătorie din aur, de Valentine's Day

Sute de thailandezi au stat la coadă în timpul nopţii pentru a-şi înregistra căsătoriile miercuri, de Valentine's Day, şi a avea şansa de a primi certificatele de căsătorie din aur acordate unui număr de câţiva norocoşi de un birou districtual din Bangkok.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 14.02.2018 - 12:34

Un total de 10 certificate din aur valorând fiecare aproape 20.000 de baht-i (636 de dolari) vor fi acordate cuplurilor norocoase selectate în urma tragerilor la sorţi efectuate de-a lungul întregii zile, a declarat Pakkaporn Sa-nguansak, directoare a biroului de stare civilă pentru districtul Bangrak.

Certificatele din aur sunt menite să promoveze căsătoriile şi natalitatea, a adăugat ea.

A devenit o tradiţie anuală pentru thailandezi să se adune în districtul Bangrak pentru a-şi înregistra căsătoriile de Valentine's Day, în condiţiile în care numele cartierului conţine şi cuvântul "rak", care înseamnă dragoste în thailandeză.

"Am stat la coadă de ieri, de la 23:30. Nu ne aşteptam să fim primul cuplu care ajunge. Pur şi simplu nu voiam să pierdem ocazia", a declarat Sukanya Khamdee, de 30 de ani, care a călătorit 80 de kilometri împreună cu viitorul soţ din oraşul Ayutthaya, pentru ziarul Matichon.

"Vrem să facem ca ziua dragostei să fie una specială pentru noi. Credem că dragostea învinge totul", a spus Praiwan Kwannak, partenerul Sukanyei.

O altă tradiţie de Valentine's Day este în Thailanda cea a nunţilor subacvatice organizate în provincia sudică Trang pentru a promova turismul local.

Un număr de 15 cupluri - inclusiv unul din SUA şi un altul din Belgia - ar urma să se scufunde la opt metri adâncime în Marea Andaman pentru ceremonia oficiată de responsabili locali.

Ceremoniile acvatice, care se se organizează de 22 de ani, au drept scop promovarea turismului local.

Comentarii

loading...