Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Testament "secret" lăsat de Michael Jackson

Michael Jackson ar fi redactat un testament "secret" în 2006, în timp ce documentele luate în considerare pentru succesiune datează din 2002.

Share

Rl online 0 comentarii

24.08.2019 - 09:58

Raymone Bain, agenta sa de publicitate, cea care a fost la originea informaţiei, estimează că acest document ar putea schimba totul, potrivit informaţiilor The Independent. "Michael Jackson a explicat cu grijă cum îşi dorea ca moştenirea sa să fie păstrată şi întreţinută. Pentru toţi cei care l-au cunoscut, era meticulos, minuţios şi exact", a declarat ea presei. "Mi-am dorit, am sperat şi m-am rugat ca testamentul lui Michael Jackson datat 6 octombrie 2006 să fie regăsit şi descoperit". Potrivit declaraţiilor ei, testamentul realizat acum 13 ani este în contradicţie totală cu cel din 2002. 

Raymone Bain precizează că ea a fost prezentă la notar în momentul semnării acestuia. "În timpul celor 10 ani care au urmat morţii sale, nu am auzit niciodată să se vorbească de o bursă de studii, de un fond de donaţie, de un liceu sau de o universitate cu numele Michael Jackson. Nici de un studio de înregistrări, de un spital sau de o fundaţie", a insinuat ea că acestea ar fi fost marile proiecte ale cântăreţului. Potrivit News.ro, documentele datate 2002 aveau doi executori testamentari: avocatul John Bronca şi John McClain, un fost producător de muzică apropiat muzicianului, dar relaţiile lor cu anturajul starului nu erau bune. Îngrijirea celor trei copii ai lui Jackson a fost încredinţată lui Katherine, mama artistului, în timp ce banii au fost plasaţi în "Michael Jackson Family Trust", o fundaţie familială. 

Apropiaţii lui Michael Jackson au precizat însă că Raymone Bain nu este autorizată să se ocupe de succesiune, nici să folosească numele lui Michael Jackson în scopuri caritabile sau comerciale. 

Comentarii