Credit foto: Alpha Press/Hepta

Tensiunile dintre Prințul Charles și Prințul Harry continuă

Prințul Charles nu este dispus să treacă peste gestul lui Harry de a vorbit public despre familia regală. Surse apropiate acestuia susțin că nu își va ierta fiul referitor la acuzațiile aduse în interviul găzduit de Oprah.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

10.05.2021 - 15:04

Membrii familiei regale nu sunt dispuși să treacă cu vederea peste gesturile făcute de Harry de când acesta a părăsit Marea Britanie. Neînțelegerile par să continue mai ales între Harry și Charles care este în continuare supărat din cauza interviului pe care fiul său, Prințul Harry, și Meghan Markle i l-au acordat lui Oprah Winfrey. 

Surse apropiate prințului Charles susțin că acesta nu își va putea ierta fiul niciodată pentru afirmațiile făcute. 

„După cum merg lucrurile, s-ar putea ca Prințul Charles să nu îl ierte niciodată pe Harry, iar asta o nemulțumește pe Elisabeta. Aceasta simte că Charles pune mândria mai presus de interesele monarhiei. Ea are multe de gestionat acum din cauza pierderii soțului său. E o dramă de care nu are nevoie”, a declarat o sursă pentru publicația Us Weekly.

Deși însuși regina Elisabeta a II-a a reușit să treacă peste acest moment neplăcut, Charles nu poate îngădui atitudinea mezinului său. Mai mult, cei doi nici măcar nu au reușit să poarte o discuție la revenirea lui Harry în Marea Britanie, din aprilie, pentru înmormântarea bunicului său, Prințul Philip. 

„Din păcate, Harry și Charles nu și-au rezolvat problemele când Harry s-a întors în Marea Britanie. De-abia au comunicat”, a menționat sursa.

Printre multele declarații incendiare făcute de Harry & Meghan în interviul acordat lui Oprah Winfrey, Ducele de Sussex a spus că tatăl lui, Prințul Charles, și fratele lui, Prințul William, „sunt captivi” în interiorul monarhiei britanice.

 „Eu sunt parte din sistem alături de ei, mereu am fost, însă cred – și sunt foarte conștient de asta – că fratele meu nu poate părăsi sistemul așa cum am făcut-o eu. Tatăl și fratele meu sunt captivi. Ei nu au posibilitatea de a pleca și chiar îi compătimesc”, a declarat Harry.

 

Citește totul despre:

Comentarii