8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleTensiunile dintre Prințul Charles și Prințul Harry continuă

Tensiunile dintre Prințul Charles și Prințul Harry continuă

Membrii familiei regale nu sunt dispuși să treacă cu vederea peste gesturile făcute de Harry de când acesta a părăsit Marea Britanie. Neînțelegerile par să continue mai ales între Harry și Charles care este în continuare supărat din cauza interviului pe care fiul său, Prințul Harry, și Meghan Markle i l-au acordat lui Oprah Winfrey. 

Surse apropiate prințului Charles susțin că acesta nu își va putea ierta fiul niciodată pentru afirmațiile făcute. 

„După cum merg lucrurile, s-ar putea ca Prințul Charles să nu îl ierte niciodată pe Harry, iar asta o nemulțumește pe Elisabeta. Aceasta simte că Charles pune mândria mai presus de interesele monarhiei. Ea are multe de gestionat acum din cauza pierderii soțului său. E o dramă de care nu are nevoie”, a declarat o sursă pentru publicația Us Weekly.

Deși însuși regina Elisabeta a II-a a reușit să treacă peste acest moment neplăcut, Charles nu poate îngădui atitudinea mezinului său. Mai mult, cei doi nici măcar nu au reușit să poarte o discuție la revenirea lui Harry în Marea Britanie, din aprilie, pentru înmormântarea bunicului său, Prințul Philip. 

„Din păcate, Harry și Charles nu și-au rezolvat problemele când Harry s-a întors în Marea Britanie. De-abia au comunicat”, a menționat sursa.

Printre multele declarații incendiare făcute de Harry & Meghan în interviul acordat lui Oprah Winfrey, Ducele de Sussex a spus că tatăl lui, Prințul Charles, și fratele lui, Prințul William, „sunt captivi” în interiorul monarhiei britanice.

 „Eu sunt parte din sistem alături de ei, mereu am fost, însă cred – și sunt foarte conștient de asta – că fratele meu nu poate părăsi sistemul așa cum am făcut-o eu. Tatăl și fratele meu sunt captivi. Ei nu au posibilitatea de a pleca și chiar îi compătimesc”, a declarat Harry.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă