11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleTendințe de amenajări interioare în 2021: Ce e la modă primăvara aceasta

Tendințe de amenajări interioare în 2021: Ce e la modă primăvara aceasta

Acasă este locul nostru sigur, deci confortul este primordial. Culorile sunt naturale și pământești, extrase din natură, iar formele sunt rotunjite și coconate. Cu toții simțim că merităm și un pic de lux, astfel încât să puteți aprinde în cele din urmă acea lumânare parfumată scumpă pe care ați salvat-o.

Întrucât casele noastre se dublează în continuare ca birouri, zonarea și organizarea sunt printre primele considerente de proiectare. Și nu uitați acel perete de apeluri video foarte important. De asemenea, suntem mai conștienți de planeta noastră fragilă, așa că dorim materiale și fibre naturale.

Plantele de apartament au devenit esențiale în interiorul casei și au devenit ceva ce putem hrăni în interior, aducând exteriorul.

Iată tendințele de top pentru amenajări interioare pentru primăvara / vara 2021 și modul în care puteți aduce la viață valorile și sentimentele de mai sus.

 

Cottagecore

Aceasta este o extensie a Granny Chic. Este vorba despre o interpretare romantică a vieții rurale și a timpurilor mai simple, folosind culori, modele și detalii pe care le-ar fi putut avea bunica.

O canapea de catifea de jad în formă tradițională, fotoliu atemporal și perdele de lungime întreagă atârnate de stâlpi de lemn (lucru pe care nu l-am mai văzut de ceva vreme). Se adaugă stilului general, cu piese moderne, cum ar fi mesele laterale, scaunul mare, rotund oglind. Dar și iluminat de declarație care îl actualizează. Este un aspect nostalgic și reconfortant.

 

Japandi

Așa cum sună, este un amestec de stiluri japoneze și scandi. Este o estetică redusă, axată pe forme simple, ratan și lemn natural. Gresia și ceramica sunt deosebit de importante pentru acest aspect. În forme organice, în principal de culoare simplă și cu o senzație de casă. Boucle se întoarce pe tapițerie și adaugă textură și moale. Culorile sunt dezactivate – gri și alb, cu pereți simpli, iar în loc de flori, puneți plante înalte și elegante în vaze sau în coșuri.

 

Citește mai multe pe casamea.ro 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă