12.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăLifestyleTe muti si ai nevoie de ajutor? Nimic mai usor! Apeleaza la...

Te muti si ai nevoie de ajutor? Nimic mai usor! Apeleaza la firma de mutari Relokat!

 

Exista o serie de situatii in care numai o firma profesionala de mutari te poate ajuta intr-adevar. Este vorba despre abilitatile si experienta acestor lucratori care promit ca mobilierul va ajunge complet si intreg la noul apartament sau birou, sau ca pianul va ajunge fara deteriorari la etajul 9 al blocului, fara un ascensor, iar materialele de constructie vor fi livrate si descarcate la timp.

Nimic mai usor decat sa apelezi la firma mutari mobila Bucuresti Relokat. Doar aici se poate garanta calitatea muncii efectuate, deoarece exista angajati profesionisti. In plus, este o optiune sigura si avantajoasa din punct de vedere financiar!

Firma mutari Relokat ofera asistenta in organizarea si desfasurarea unei varietati de transport mobila. Astfel sunt oferite servicii pentru :

 

  • demontarea, transportul si asamblarea si montarea mobilei in locul indicat de catre client
  • ambalarea marfurilor pentru transportul in siguranta, tinand cont de toate cerintele si fixarea acestora in masina;
  • coborarea si ridicarea bagajelor transportate;
  • incarcarea si descarcarea de volume mari de marfuri;

 

Daca ai nevoie sa ridici un obiect supradimensionat abia cumparat, daca iti schimbi locuinta sau ai nevoie de servicii relocare birou, atunci firma profesionala de mutari Relokat este ceea ce ai nevoie. 

Selectia stricta a personalului si controlul constant al calitatii lucrarilor efectuate, experienta si logistica din dotare pot sa rezolve orice sarcina de mutare si pentru orice fel de incarcatura. Un bloc fara ascensor, scari inguste, colturi ascutite sau lucrurile supradimensionate grele au incetat de mult sa reprezinte o problema pentru angajatii firmei Relokat. Acestia iau in considerare toate caracteristicile si elementele care urmeaza a fi transportate si isi asuma intreaga responsabilitate pentru siguranta acestora in procesul de transport. 

 

Avantajele colaborarii cu firma mutari Relokat

  • Indeplinirea termenelor indicate de client. Livrarea intregii incarcaturi la timp si garantat;
  • Garantarea sigurantei marfurilor transportate. In caz de probleme, firma compenseaza clientul pentru pierderi;
  • Disponibilitatea preturilor pentru orice tip de client, oferte personalizate si avantajoase
  • Angajati profesionisti si cu experienta in mutari
  • Parc auto cu masini cu o capacitate de incarcare diferita, care permit transportul adecvat, chiar si a incarcaturilor mari sau a echipamentelor non-standard.

 

Firmele care ofera servicii de mutari sunt in continua cerere, deoarece acesti specialisti sunt necesari pentru orice operatiuni de incarcare si descarcare. Nu conteaza daca trebuie sa te muti din apartament, sa scoti peretii daramati sau pur si simplu sa cumperi un nou set de mobilier pentru salon. Serviciile de mutari sunt intotdeauna necesare. A atrage prieteni si vecini pentru aceasta lucrare nu este intotdeauna cea mai buna solutie. Ei nu au experienta si calificarile necesare si pot deteriora bunurile transportate, iar timpul pierdut poate fi cu mult mai mare.

Poti apela la serviciile firmei de mutari Relokat in orice perioada, oricand. Mai mult decat atat, se lucreaza in permanenta si se executa comenzi chiar si in weekend si sarbatori. Daca ai nevoie de o firma de mutari, poti apela cu incredere la firma de mutari Relokat. 

Servicii de incarcare si descarcare sau mutari mobila Bucuresti sunt oferite de zeci de companii, insa calitatea serviciilor si a costurilor pot fi foarte diferite. La firma Relokat, se selecteaza cu atentie angajatii si se monitorizeaza calitatea muncii.

Profesie cu abilitati specifice

Anterior, se credea ca doar persoanele cu o putere musculara mare ar putea face fata unei astfel de meserii insa vremurile se schimba, astazi se pot folosi mijloace speciale pentru ridicarea greutatilor si a aparatelor.

Munca celor care incarca si descarca, a incetat de mult sa fie considerata necalificata. Este un lucru usor pentru un astfel de profesionist sa mute mobilier scump, echipament de uz casnic sau informatic. Pentru a o executa, ai nevoie de:

 

  • echipament special pe care sa il utilizezi in mod corect
  • oameni competenti care sa stie cum sa calculeze centrul de greutate si sa distribuie greutatea incarcaturii
  • profesionisti care lucreaza in mod clar si fara probleme in echipa
  • oameni competenti care cunosc modalitati diferite de fixare si deplasare a incarcaturilor
  • oameni destoinici care sa poata demonta/asambla mobilierul si echipamentul
  • oameni care sunt capabili sa incarce corect toate articolele

Fara cunostinte si abilitati, nici chiar cel mai simplu transport nu va fi asigurat impotriva daunelor. Serviciile profesionale ale firmei de mutari Relokat vizeaza calitatea si miscarea in siguranta a oricarui tip de incarcatura, la orice distanta si inaltime. Fiecare echipa este prevazuta cu echipament special care ajuta la rezolvarea tuturor problemelor transporturilor de marfuri grele, supradimensionate si delicate, cum ar fi seifuri, pianine etc.

Comandand de la firma Relokat servicii profesionale pentru mutari, excluzi orice posibilitate de deteriorare sau pierdere de lucruri, protejandu-te de experienta negativa si de situatii neplacute. Relokat este raspunzatoare pentru bunurile care ii sunt incredintate. Personalul trateaza in mod corect clientii si proprietatea lor, indiferent de greutatea sau volumul lor.

Echipele de lucru ale firmei de mutari Relokat ofera servicii complete de transport mobila, mutari mobila Bucuresti, relocari birouri sau locuinte, transport obiecte grele sau debarasari. Pentru a scapa de stresul mutarii, tot ce ai de facut este sa ne contactezi!

 

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă