11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleTaylor Swift şi-a surprins fanii cu un concert exclusivist la Paris

Taylor Swift şi-a surprins fanii cu un concert exclusivist la Paris

La eveniment s-a putut avea acces, doar prin invitaţie, sau în urma unui concurs, la care au participat circa 2.000 de fani veniţi din 37 de ţări, cum însăşi Taylor Swift a explicat în timpul show-ului. “Am vrut să fac ceva diferit de data aceasta, pentru a celebra lansarea albumului ‘Lover’, pe care am vrut să-l sărbătoresc cu voi”, a spus vedeta pop.

Artista a decis să interpreteze în premieră câteva piese de pe noul album, aşa cum le-a compus – a mărturisit ea – acompaniată de un singur instrument. Ea a cântat astfel la chitară ‘Cornelia Street’ şi ‘The Man’, urmate de o versiune la pian a cântecului ‘Daylight’.

Taylor Swift nu a uitat nici de hiturile care au făcut-o celebră, precum ‘Love Story’, cântat strofă cu strofă de public, sau de cele mai recente, ‘Blank Space’ şi ‘Shake it off’, care i-au ridicat în picioare şi i-au făcut să danseze pe fani.

‘Lover’ este cel de-al 7-lea album al ‘prinţesei pop’, devenită “Number one” în SUA în prima sa prezenţă săptămânală în topul Billboard.

Taylor Swift, cu o carieră de 15 ani în lumea muzicii, a renunţat la genul country, cu care s-a făcut cunoscută iniţial, pentru ritmuri pop mai comerciale, care au însoţit toate cele şapte albume şi au avut un mare succes de piaţă.

Cele mai citite

Isărescu: Ne propunem să adâncim şi să extindem colaborarea pe care o avem prin parteneriatul BNR-ASE

Banca Naţională a României îşi propune să adâncească şi să extindă parteneriatul cu Academia de Studii Economice, scopul fiind acela de a construi în...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...
Ultima oră
Pe aceeași temă