Taylor Swift şi-a surprins fanii cu un concert exclusivist la Paris

După opt ani de absenţă în Franţa, cântăreaţa americană Taylor Swift şi-a prezentat luni cel mai recent album, 'Lover', într-un concert exclusivist în sala Olympia din Paris, o scenă pe care au avut loc spectacole memorabile ale unor artişti internaţionali, relatează EFE.

Share

Rl online 0 comentarii

10.09.2019 - 12:34

La eveniment s-a putut avea acces, doar prin invitaţie, sau în urma unui concurs, la care au participat circa 2.000 de fani veniţi din 37 de ţări, cum însăşi Taylor Swift a explicat în timpul show-ului. "Am vrut să fac ceva diferit de data aceasta, pentru a celebra lansarea albumului 'Lover', pe care am vrut să-l sărbătoresc cu voi", a spus vedeta pop.

Artista a decis să interpreteze în premieră câteva piese de pe noul album, aşa cum le-a compus - a mărturisit ea - acompaniată de un singur instrument. Ea a cântat astfel la chitară 'Cornelia Street' şi 'The Man', urmate de o versiune la pian a cântecului 'Daylight'.

Taylor Swift nu a uitat nici de hiturile care au făcut-o celebră, precum 'Love Story', cântat strofă cu strofă de public, sau de cele mai recente, 'Blank Space' şi 'Shake it off', care i-au ridicat în picioare şi i-au făcut să danseze pe fani.

'Lover' este cel de-al 7-lea album al 'prinţesei pop', devenită "Number one" în SUA în prima sa prezenţă săptămânală în topul Billboard.

Taylor Swift, cu o carieră de 15 ani în lumea muzicii, a renunţat la genul country, cu care s-a făcut cunoscută iniţial, pentru ritmuri pop mai comerciale, care au însoţit toate cele şapte albume şi au avut un mare succes de piaţă.

Comentarii