19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleTaylor Swift, marea câştigătoare a galei American Music Awards

Taylor Swift, marea câştigătoare a galei American Music Awards

Starul, în vârstă de 28 de ani, i-a învins la categoria “Artist of The Year” pe rapperii Drake şi Post Malone, precum şi pe britanicul Ed Sheeran şi formaţia rock Imagine Dragons. 

Ea a mai câştigat trei premii “Best Female Pop Artist”, “Best Tour” şi “Best Pop Album” pentru “Reputation”, cu cele mai bune vânzări în 2017.

Duminică, Swift a provocat polemici când a anunţat că va vota pentru doi democraţi în Tennessee, la alegerile legislative americane parţiale care vor avea loc în noiembrie. Comentariile ei au dus la înscrieri masive la vot. 

Marţi, cântăreţa a vorbit publicului galei American Music Awards de la Los Angeles şi milioanelor care au urmărit show-ul de acasă să meargă să voteze. 

“Acest premiu şi fiecare premiu oferit în această seară a fost votat de oameni. Şi mai ştiţi ce este votat de oameni? – Alegerile parţiale din 6 noiembrie. Mergeţi şi votaţi!”, a spus Swift când a acceptat trofeul. 

Pe de altă parte, Cardi B a susţinut un recital cu piesa “I Like it”, apreciat ca fiind foarte bun, alături de J.Balvin şi Bad Bunny.

Cardi B, care a făcut pauză 12 luni, a câştigat la categoria “Favorite Hip-Hop/Rap Artist”, dar a pierdut trofeul “Best New Artist” în faţa cubanezei Camila Cabello.

Alţi câştigători au fost Post Malone (Male Pop/Rock Artist), Khalid (Male Soul/R&B Artist), şi starul country Carrie Underwood, care a acceptat cel de-al 13-lea premiu la American Music Award.

BTS a devenit primul grup coreean care a câştigat un premiu, primind trofeul la categoria “Favorite Social Artists”. 

Glady Knight i-a adus un tribut Arethei Franklin, care a murit de cancer în luna august, la vârsta de 76 de ani. Mariah Carey, Jennifer Lopez şi Missy Elliott au susţinut recitaluri în show. 

Unele dintre vedetele de top ale muzicii, printre care Drake, Ed Sheeran, Beyonce, Ariana Grande, Rihanna şi Kanye West, au fost absente. West nu a fost nominalizat, în timp ce Beyonce, Rihanna şi Ariana Grande au primit o singură nominalizare fiecare.

Gazda ceremoniei, Tracee Ellis Ross, a purtat un tricou pe care era scris “Sunt votant”, iar prezentatorul Billy Eichner, cunoscut din serialul de comedie “Parks and Recreation” i-a îndemnat pe tinerii spectatori să se înscrie la vot. “Puteţi intra pe vote.org, aşa cum v-a spus Taylor Swift”, i-a încurajat Eichner. 

Cele mai citite

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă