10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleTaylor Swift le-a sugerat fanilor că ar putea lansa melodii noi în...

Taylor Swift le-a sugerat fanilor că ar putea lansa melodii noi în două săptămâni

Alături de ceas, artista a adăugat data de 26.04, indicând o posibilă lansare vineri, pe 26 aprilie.

Numărătoarea inversă a început cu 13 zile înaintea acestei date – după ce artista afirmase în mai multe rânduri că numărul 13 îi poartă noroc.

Cel mai recent album al său, “Reputation”, a fost lansat în urmă cu 18 luni şi explorează capcanele faimei pe ritmuri de pop şi electro.

Potrivit BBC, nu este pentru prima dată când artista de 29 de ani face aluzii în acest an cu privire la lansarea de noi melodii.

În februarie, ea a postat o serie de imagini care păreau să o arate într-un studio de înregistrări, provocând entuziasm printre fanii săi de pe social media.

Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă