Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Taylor Swift îi va susţine pe democraţi la alegerile legislative parţiale americane

Starul pop Taylor Swift a anunţat pe Instagram că la viitoarele alegerile parţiale americane, care vor avea loc în noiembrie, va vota pentru democraţi, potrivit AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2018 - 11:45

Dacă până acum ea s-a arătat "retincentă" la ideea de a împărtăşi opinii de acest fel, cântăreaţa de 28 de ani, interpreta pieselor "bad Blood" sau "Shake it off", şi-a schimbat părerea, scriind un lung mesaj publicat pe reţeaua de socializare, unde este urmărită de 112 milioane de abonaţi. 

Pe 6 noiembrie, "voi vota în Tennessee (...) voi vota pentru Phil Bredesen la Senat şi cu Jim Cooper la Camera reprezentanţilor", candidaţii din partea partidului Democrat, afirmă artista. 

Ea a criticat-o pe Marsha Blackburn, actuala reprezentantă republicană din Tennessee în Camera reprezentanţilor şi candidată la un post în Senat la aceste alegeri. 

"Deşi vreau să continui, aşa cum am făcut-o în trecut, să votez pentru (a aduce) femei la putere, nu pot să o susţin pe Marsha Blackburn. Voturile ei din Congres "mă înspăimântă", a scris Swift. "Ea a votat împotriva egalităţii salariale" dintre bărbaţi şi femei. "Ea a votat împotriva reautorizării "Violence Against Women Act", care vizează protejarea femeilor contra violenţelor conjugale, hărţuirii", şi violului, a protestat Taylor Swift. 

Anul trecut, superstarul a câştigat un proces, la Denver, contra lui David Mueller, un DJ pe care ea l-a acuzat de agresiune sexuală. 

Marsha Blackburn "crede că firmele au dreptul de a refuza să servească cuplurile homosexuale. Ea crede de asemenea că nu ar trebui să aibă dreptul de a se căsători", a continuat artista. "Acestea nu sunt valorile mele (pentru) Tennessee", adaugă cântăreaţa, originară din acest Stat conservator. 

Ea şi-a îndemnat admiratorii să se informeze despre candidaţi. "Votaţi pentru cei care credeţi că vă reprezintă cât mai fidel valorile", a pledat ea. "Poate că mulţi dintre noi nu vom găsi un candidat sau un partid cu care să fim de acord 100%, dar oricum trebuie să votăm", a scris ea în final. 

Născută pe 13 decembrie 1989, Taylor Swift are în palmares zece premii Grammy. În 2016, a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari. A debutat cu albumul „Taylor Swift” în 2006 şi a devenit cea mai tânără compozitoare-interpretă a unui single care a ajuns pe primul loc în secţiunea country a topului Billboard. Au urmat alte patru materiale de studio care s-au bucurat de un succes răsunător, în special în Statele Unite, dar şi pe plan mondial, după tranziţia sa din ultimii ani spre stilul pop: ”Fearless” (2008), ”Speak Now” (2010), ”Red” (2012) şi ”1989” (2014). Cântecele sale vorbesc despre propriile experienţe în dragoste, prietenie şi evoluţie personală.

Comentarii

loading...