21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleTaylor Swift îi va susţine pe democraţi la alegerile legislative parţiale americane

Taylor Swift îi va susţine pe democraţi la alegerile legislative parţiale americane

Dacă până acum ea s-a arătat “retincentă” la ideea de a împărtăşi opinii de acest fel, cântăreaţa de 28 de ani, interpreta pieselor “bad Blood” sau “Shake it off”, şi-a schimbat părerea, scriind un lung mesaj publicat pe reţeaua de socializare, unde este urmărită de 112 milioane de abonaţi. 

Pe 6 noiembrie, “voi vota în Tennessee (…) voi vota pentru Phil Bredesen la Senat şi cu Jim Cooper la Camera reprezentanţilor”, candidaţii din partea partidului Democrat, afirmă artista. 

Ea a criticat-o pe Marsha Blackburn, actuala reprezentantă republicană din Tennessee în Camera reprezentanţilor şi candidată la un post în Senat la aceste alegeri. 

“Deşi vreau să continui, aşa cum am făcut-o în trecut, să votez pentru (a aduce) femei la putere, nu pot să o susţin pe Marsha Blackburn. Voturile ei din Congres “mă înspăimântă”, a scris Swift. “Ea a votat împotriva egalităţii salariale” dintre bărbaţi şi femei. “Ea a votat împotriva reautorizării “Violence Against Women Act”, care vizează protejarea femeilor contra violenţelor conjugale, hărţuirii”, şi violului, a protestat Taylor Swift. 

Anul trecut, superstarul a câştigat un proces, la Denver, contra lui David Mueller, un DJ pe care ea l-a acuzat de agresiune sexuală. 

Marsha Blackburn “crede că firmele au dreptul de a refuza să servească cuplurile homosexuale. Ea crede de asemenea că nu ar trebui să aibă dreptul de a se căsători”, a continuat artista. “Acestea nu sunt valorile mele (pentru) Tennessee”, adaugă cântăreaţa, originară din acest Stat conservator. 

Ea şi-a îndemnat admiratorii să se informeze despre candidaţi. “Votaţi pentru cei care credeţi că vă reprezintă cât mai fidel valorile”, a pledat ea. “Poate că mulţi dintre noi nu vom găsi un candidat sau un partid cu care să fim de acord 100%, dar oricum trebuie să votăm”, a scris ea în final. 

Născută pe 13 decembrie 1989, Taylor Swift are în palmares zece premii Grammy. În 2016, a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari. A debutat cu albumul „Taylor Swift” în 2006 şi a devenit cea mai tânără compozitoare-interpretă a unui single care a ajuns pe primul loc în secţiunea country a topului Billboard. Au urmat alte patru materiale de studio care s-au bucurat de un succes răsunător, în special în Statele Unite, dar şi pe plan mondial, după tranziţia sa din ultimii ani spre stilul pop: ”Fearless” (2008), ”Speak Now” (2010), ”Red” (2012) şi ”1989” (2014). Cântecele sale vorbesc despre propriile experienţe în dragoste, prietenie şi evoluţie personală.

Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă