10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleTatuaj sprancene - trendul anului 2018

Tatuaj sprancene – trendul anului 2018

Machiajul este unul dintre cele mai cautate “accesorii” de femeile din intreaga lume. In zilele de astazi, evolutia constanta a industriei cosmetice scoate la lumina noi modalitati de ingrijire. Una dintre aceasta este reprezentata de noua tehnica de makeup profesional, denumita: tatuaj sprancene. Aparitia sa a starnit atat controverse cat si laude.

Femeile ocupate nu au intotdeauna timp sa isi termine machiajul inceput desi isi doresc acest lucru. Specialistii de la Allure spun ca makeup-ul sprancenelor reprezinta un procent de aproximativ 70% din machiajul zilnic. Pentru a economisi timp pretios in fiecare moment al zilei, doamnele interesate pot apela cu incredere la saloanele de tatuaj cosmetic avizate. Manopera si experienta sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de un makeup profesional de lunga durata.

Procesul de tatuaj sprancene pentru un machiaj profesional

Cunoscut si sub termenul de “microblanding”, tatuajul sprancenelor este unul semi-permanent. Aceasta tehnica fiind menita sa formeze fire de par false pentru a putea umple golurile inestetice gasite in sprancene. Aspectul unui look profesional este foarte cautat de clientele saloanelor de infrumusetare.

Cunoscuta sub denumirea de: “Eyebrow Doctor”, tatoo artistul Piret Aava a afirmat ca un tatuaj al sprancenelor realizat de un profesionist poate dura intre 2-3 ani in functie de tipul de piele al clientei.

Cei care isi doresc sa detina sprancenele perfecte, au nevoie de 2 sedinte de microblanding. In prima, clientii vor stabili impreuna cu tatuatorul forma si culoarea dorita. La o distanta de 4 saptamani este necesara o a doua sedinta dedicata ajustarii imperfectiunilor. Efectele micropigmentarii vor ajuta fiecare persoana ce apeleaza la aceasta tehnica sa se bucure de un look stilizat, rezistent si profesional.

Clientele care au pielea uleioasa trebuie sa stie ca procesul de pigmentare a sprancenelor poate fi mai dificil pentru ca vopseaua/cerneala retinuta de piele este mult mai vizibila decat in alte cazuri.

Pielea sensibila care se poate invineti sau zgaria repede este greu de tinut in frau datorita finetii acesteia. Roxana Dumitru este de parere ca pana si acest tip de derm poate sa se bucure de tehnica de micropigmentare doar daca este realizata de un specialist.

Procesul de microblanding poate dura in functie de cat par are fiecare client. Desenarea sablonului sprancenelor poate dura cel mai mult, acest procedeu variind intre 10 minute si 2 ore. Apoi, clientii sunt rugati sa evite contactul cu apa sau vaselina asupra sprancenelor timp de o saptamana.

Desi pigmentul poate parea destul de concentrat dupa prima sedinta, acesta isi va deschide culoarea doar dupa doua saptamani. Acest lucru este datorat procedeului de vindecare al pielii. Fiind un tatuaj efectuata asupra fetei, procedeul poate fi putin dureros. Folosirea unei creme anestezice va reduce considerabil senzatia inconfortabila.

Informarea si cunoasterea acestei tehnici este esentiala pentru fiecare femeie ce isi doreste sa apeleze la un tatoo artist cosmetic. Beneficiind de tatuajul sprancenelor, doamnele si domnisoarele isi vor putea mentine makeup-ul fresh fara a a depune foarte mult efort. Aspectul este cartea de vizita a fiecareia, totul necesitand sa fie tratat ca atare.

Cele mai citite

Eurostat: România, printre ţările UE cu cel mai mare deficit şi cea mai semnificativă creştere a datoriei în 2023

Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023,...

Eurostat: România, printre ţările UE cu cel mai mare deficit şi cea mai semnificativă creştere a datoriei în 2023

Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023,...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...
Ultima oră
Pe aceeași temă