Tatăl Ducesei de Sussex a aflat întâmplător că fiica sa este însărcinată

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, vrea să se împace neapărat cu fiica lui, înainte ca aceasta să dea naştere nepotului sau nepoatei sale. Bunicul în vârstă de 74 de ani ar putea apela la justiție pentru a-l vedea pe bebeluşul regal.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.10.2018 - 09:28

Tatăl lui Meghan Markle, Ducesa de Sussex, vrea să „vindece” relaţia dintre el şi fiica sa, care acum face parte din Familia Regală britanică, înainte ca aceasta să nască, scrie mirror.co.uk.

Markle locuieşte în Mexic şi a vorbit despre „drepturile” sale de a fi parte din familie, deoarece are „sânge de Markle” şi „sânge albastru”.

Bătrânul a avut mai multe intervenţii pe lângă Palatul Kensington şi chiar a apelat la Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, care i-a cununat pe Prinţul Harry şi Meghan Markle.

Frustrările lui Markle s-ar putea traduce într-un efort juridic, pentru a-şi vedea nepotul sau nepoata. „Palatul este foarte conştient de problemele care ar putea fi generate de Thomas. El crede cu tărie că bebeluşul trebuie să facă parte din viaţa luila fel cum face parte din viaţa Prinţului Charles (celălalt bunic al lui)”, a declarat o sursă apropiată regalităţii.

„Thomas spune că sângele Markle va curge prin venele copilaşului ca şi „sângele regal” şi are „drepturi”. Îşi recunoaşte greşelile, dar acum, când Meghan este gravidă, pare disperat să rezolve conflictul”.

Thomas s-a oferit să vină în Marea Britanie, pentru a locui cu Meghan şi Harry, atunci când aceştia vor reveni din turneul regal desfăşurat în Australia. Efortul său survine după ce mama lui Meghan, Doria Ragland, a dat semne că s-ar putea muta din Los Angeles lângă fiica ei, pentru a o ajuta pe perioada sarcinii.

Thomas a aflat că fiica lui este însărcinată de la RADIO. „M-am gândit prima oară la momentul în care am ţinut-o pe Meghan în braţe, când de abia se născuse. Copilul meu are un copil. Un copil este o binecuvântare şi vreau să văd o mică Meghan sau un mic Harry”, a spus tatăl Ducesei de Sussex.

Prietenii tehnicianului de lumini, care a lucrat în industria filmului, susţin că acesta ar vrea ca pe bebeluş să-l cheme THOMAS, dacă va fi băiat. Pe fiul lui Thomas Markle îl cheamă tot Thomas.

Meghan nu a mai vorbit cu tatăl ei de la nunta din luna mai. Thomas nu a putut participa la eveniment, deoarece se simţea prea rău ca să călătorească.

Boala sa ar fi survenit după ce s-a descoperit că truchează fotografii cu paparazzi, minţindu-l astfel pe prinţul Harry, ginerele său.

Comentarii