Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Tăriceanu propune redeschiderea micilor afaceri, inclusiv a restaurantelor

Fostul premier Tăriceanu a anunțat că partidul din care face parte acjum, Pro România, propune redeschiderea micilor firme din România, inclusiv a cafenelelor și a restaurantelor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

25.10.2020 - 20:13

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că în programul anticriză al partidului Pro România este propusă și redeschiderea tuturor afacerilor (companiilor), inclusiv a cafenelelor și a restaurantelor, în ciuda creșterii numărului de cazuri de coronavirus.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că această redeschidere ar trebui să se facă cu condiția testării permanente a angajaților.

"Toate restricțiile acestea pe care guvernul PNL le impune mediului de afaceri afectează aproape în totalitate companiile mici. Mici cafenele, restaurante, făbricuțe etc. Toate cu proprietari români. Oare în marile lanțuri de magazine nu circulă virusul? Oare nu putem lua aceleași măsuri de siguranță și în micile restaurante sau cafenele pentru a le ține deschise și a nu lăsa oamenii pe drumuri în prag de iarnă? Noi, la Pro România, am hotărât ca în programul anticriză să propunem deschiderea tuturor afacerilor, cu măsuri de protecție, cu testare permanentă a celor care lucrează acolo. Soluția închiderii este o excepție nu o regulă și se aplică doar acolo unde se dezvoltă focare!”, a susținut Călin Popescu Tăriceanu într-un mesaj postat pe Facebook.

 

 

Comentarii