14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyle„Târguri de bunătăți românești” de Sărbători în București

„Târguri de bunătăți românești” de Sărbători în București

Oferta producătorilor români prezenți la târgurile de bunătăți românești organizate în cele două locații Kaufland din Capitală include toate cele necesare de sezon: de la accesorii pentru bradul de Crăciun, bunătăți pentru masa de Sărbători și până la cadouri handmade pentru cei dragi.

“Ne bucurăm că le putem oferi și de data aceasta producătorilor și fermierilor locali un spațiu de vânzare și logistică gratuit, astfel încât aceștia să își poată prezenta produsele direct, iar românii să poată cumpăra numai alimente proaspete, 100% locale sau obiecte decorative făcute manual”, declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland România.

La târgul de la Kaufland Electroaparataj, iubitorii de produse autentic românești vor putea degusta și achiziționa urmatoarele produse, în cele 11 căsuțe puse la dispoziție producătorilor locali: produse tradiționale din carne de porc, brânzeturi, miere de albine, artizanat, bijuterii făcute manual din pietre semi prețioase, lenjerii de pat, fețe de masă și ii brodate, icoane și troițe sculptate, decorațiuni brad, măști de Crăciun, turtă dulce.

Târgul este deschis până pe 30.12, în afara zilelor de Sărbători, între orele 10.00-20.00.

Târgul de la Kaufland Brâncuși este deschis de asemenea până pe 30.12, între orele 10.00-20.00. În cele 12 căsuțe de poveste, vor putea fi găsite: Produse tradiționale din carne de porc, Brânzeturi, Miere de albine, Artizanat, Bijuterii făcute manual din pietre semi prețioase, Lenjerii de pat, fețe de masă și ii brodate,, Ornamente de brad, Obiecte din lână, Kurtos Kalacs.

Până în prezent, Kaufland a organizat peste 20 de Târguri de bunătăți românești în întreaga țară și a sprijinit zeci de mici producători locali și regionali să își comercializeze produsele astfel.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă