Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Târguri de bunătăți românești în parcări la magazinele Kaufland

„Târguri de bunătăți românești” de Sărbători în București

Până pe 30 decembrie, bucureștenii se pot bucura de o nouă serie de târguri de bunătăți românești organizate în două locații Kaufland din Capitală: Electroaparataj, Sos. Pantelimon, nr. 244-246, sector 2, respectiv Brâncuși, Str. Valea Oltului, nr. 195-197.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2017 - 18:51

Oferta producătorilor români prezenți la târgurile de bunătăți românești organizate în cele două locații Kaufland din Capitală include toate cele necesare de sezon: de la accesorii pentru bradul de Crăciun, bunătăți pentru masa de Sărbători și până la cadouri handmade pentru cei dragi.

“Ne bucurăm că le putem oferi și de data aceasta producătorilor și fermierilor locali un spațiu de vânzare și logistică gratuit, astfel încât aceștia să își poată prezenta produsele direct, iar românii să poată cumpăra numai alimente proaspete, 100% locale sau obiecte decorative făcute manual”, declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland România.

La târgul de la Kaufland Electroaparataj, iubitorii de produse autentic românești vor putea degusta și achiziționa urmatoarele produse, în cele 11 căsuțe puse la dispoziție producătorilor locali: produse tradiționale din carne de porc, brânzeturi, miere de albine, artizanat, bijuterii făcute manual din pietre semi prețioase, lenjerii de pat, fețe de masă și ii brodate, icoane și troițe sculptate, decorațiuni brad, măști de Crăciun, turtă dulce.

Târgul este deschis până pe 30.12, în afara zilelor de Sărbători, între orele 10.00-20.00.

Târgul de la Kaufland Brâncuși este deschis de asemenea până pe 30.12, între orele 10.00-20.00. În cele 12 căsuțe de poveste, vor putea fi găsite: Produse tradiționale din carne de porc, Brânzeturi, Miere de albine, Artizanat, Bijuterii făcute manual din pietre semi prețioase, Lenjerii de pat, fețe de masă și ii brodate,, Ornamente de brad, Obiecte din lână, Kurtos Kalacs.

Până în prezent, Kaufland a organizat peste 20 de Târguri de bunătăți românești în întreaga țară și a sprijinit zeci de mici producători locali și regionali să își comercializeze produsele astfel.

Citește totul despre:

#craciun #lazi #bunătăţi

Comentarii

loading...