21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleTârgul dedicat animalelor de companie, PetExpo, își deschide porțile pe 15 iunie

Târgul dedicat animalelor de companie, PetExpo, își deschide porțile pe 15 iunie

Ediția cu numărul zece a celui mai mare târg dedicat animalelor de companie,  PetExpo 10, va avea loc în perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo, în pavilioanele C4 și C5. Ediția aniversară strânge peste 50 de expozanți pe o suprafață de 5.000 de mp și găzduiește evenimentul caritabil ”Marea strângere de hrană pentru animalele fără stăpân” susținut de vedete autohtone. În premieră, PetExpo 10 vine cu o secțiune de fashion în cadrul evenimentului cu ajutorul Verdict.ro și amenajează primul parc de distracții pentru patrupede, unde animăluțele își vor putea petrece întreaga zi alături de stăpânii lor. 

PetExpo este singurul eveniment de pet lifestyle din România și aduce pentru vizitatori cei mai buni specialiști în nutriția animalelor, sănătate și cosmetică. Cei pasionați de modă și de tehnologie vor găsi la eveniment accesorii și ținute stilate pentru patrupedele lor, dar și gadgeturi cu care își vor răsfăța animalele de companie. Târgul PetExpo devine destinația ideală pentru iubitorii de animale care se vor bucura de sfaturile specialiștilor în dresaj canin, oferte la pet- hoteluri de cinci stele și spectacole în Arena PetExpo.

În cadrul PetExpo 10, organizatorii au pregătit parcul de distracții care va duce divertismentul animalelor de companie la următorul nivel.  În cele 5 zone de entertaiment vizitatorii vor găsi de la piscine cu bile până la zone de newtworking și street-food dedicate lor și animalelor de companie cu care vor veni însoțiți.

Pentru prima dată în cei zece ani, vizitatorii PetExpo vor avea ocazia să se transforme în staruri pe covorul roșu pregătit pentru ei. Cele mai inspirate ținute fashion street vor fi fotografiate și premiate de Verdict.ro. În concursul de modă se pot înscrie și cei care se vor fotografia la cornerul Vedict.ro împreună cu animăluțele lor postând poza pe rețelele de socializare alături de hastagurile: #PetExpoStreetFashion #Verdict.ro #PetExpo10.

Totodată, ediția 2018 a PetExpo își propune să strângă o cantitate cât mai mare de hrană care va asigura supraviețuirea animalelor fără stăpân din adăposturi prin campania ”Marea strângere de hrană pentru animalele fără stăpân”. Campania caritabilă este susținută de jurnaliști, persoane publice și vedete deveniți ambasadori: jurnalist și blogger – Diana Cosmin, cântăreața Raluka, actrița Cristina Cioran și cântăreața Andreea Bănică. Donațiile vor fi strânse la standul Kola Kariola și vor fi distribuite adăposturilor asociației și Adăpostul Speranța.

PetExpo 10 se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo, în pavilioanele C4 și C5. Sunt așteptate peste 15.000 de persoane, alături de animalele lor de companie.

Programul de desfășurare a evenimentului este, zilnic, între orele 10:00 și 19:00, iar duminică între 10:00 și 17:00. Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru elevi, pensionari și studenți până în 23 de ani, iar copiii sub 6 ani și medicii veterinari, studenți la Medicină veterinară au acces gratuit.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă