9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleTara, exclusă din ciclism pentru că a pozat sexy

Tara, exclusă din ciclism pentru că a pozat sexy

Blonda susține că i s-a anulat promisiunea unui loc de muncă într-o echipă de cicliști amatori din cauza fotografiilor deocheate apărute cu ea în celebra publicație.

Tânăra de 30 de ani, care a concurat la nivel profesionist între 2016 și 2020, a dezvăluit că a avut un acord verbal pentru a deveni directorul sportiv al unei echipe locale de ciclism amator masculin, însă acesta a fost întrerupt brusc, după ce managerii formației ar fi găsit imagini prea sexy cu ea, despre care au considerat că sunt inadecvate pentru funcție.

Tara și-a exprimat dezamăgirea față de decizia echipei, regretând faptul că cei din conducere au preferat să acorde prea multă importanță unor simple imagini și să ignore experiența și abilitățile sale pe plan profesional.

„Am avut un acord verbal pentru a începe să lucrez pentru o echipă ca director sportiv anul acesta. O echipă masculină, unde aș lucra cu tinerii sportivi și elitele”, a spus ea.

„Era ceva ce așteptam cu nerăbdare, deoarece aceasta este direcția în care vreau să merg. Dar se pare că cineva a avut o problemă cu o fotografie a mea. Nu mă deranjează că am pierdut postul. Probabil că totul este înspre bine. Nu vreau să lucrez cu oameni care nu-mi apreciază capacitățile și merg doar cu turma”, a completat aceasta.

De asemenea, Tara s-a plâns că a fost tachinată de bărbați în timpul carierei sale, dezvăluind mai multe episoade care au făcut-o să se simtă prost. Blonda a mai spus că a fost în mod constant subiectul comentariilor malițioase ale persoanelor de sex masculin, care se refereau la aspectul său fizic, dând ca exemplu momentul în care un manager i-a trimis un mesaj, spunându-i „cât de excitată arăta”.

Cele mai citite

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....
00:04:58

În fața înaintării Rusiei, soldații ucraineni sapă pe frontul de est

Aproape de orașul estic Avdiivka, capturat recent de Rusia după o luptă aprigă de luni de zile, un regiment de sapatori ucraineni se apucă...
Ultima oră
Pe aceeași temă