20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyle„Suvivor România”. Cine este prima vedetă eliminată din competiție

„Suvivor România”. Cine este prima vedetă eliminată din competiție

Votul telespectatorilor, exprimat in cele doua Consilii anterioare de nominalizare, i-a desemnat pe Jador, de la Faimosi, si pe Roxana, de la Raboinici, favoritii publicului.  Lui Jador si Roxanei le-a revenit misiunea de a desemna, fiecare din propria-i echipa, un concurent spre eliminare. Asadar, inca doi concurenti au intrat la „judecata publicului”, aseara, langa Amna si Sorin, nominalizati anterior: Alexandra Stan, de la Faimosi, si  Alin, de la Razboinici.

Cele mai putine voturi din partea publicului a inregistrat Amna, aceasta fiind si prima concurenta eliminata de la „Survivor Romania”. 

„Mi-am depasit niste limite… Si am apucat sa stau cu mine… Seara nu ai TV, telefon, tot ce poti sa faci este sa comunici cu aproapele tau. Colegii mei au devenit prietenii mei. Le multumesc celor de acasa ca au inteles ca nu pot continua”, a spus Amna emotionata inainte de a parasi concursul. 

Plecarea Amnei nu este unica despartire dureroasa din show, pentru ca Lucian paraseste si el Republica Dominicana, in urma accidentarii de la genunchi.

„Imi va lipsi tot; si imi vor lipsi toti care faceau parte din echipa. Am plecat la drum cu gandul ca voi merge foarte departe(n.r. – in acest concurs).  Viata este ceea ce se intampla in timp ce ne facem planuri… Ma doare sufletul mai mult decat ma doare genunchiul”, a spus Lucian vizibil marcat. 

Un alt moment extrem emotionant a fost cel in care Jador a fost pus in postura de a-si nominaliza un coleg de echipa.

„Tremur. Nu am mai fost niciodata atat de suparat si de fericit in acelasi timp. Le multumesc oamenilor ca m-au votat. (…) Aceasta hotarare nu ma lasa sa ma bucur”. Dupa discurs, a nominaliza-o pe Alexandra Stan.

Jocul de recompensa de aseara, in urma caruia Razboinicii au iesit invingatori si au primit prajituri, s-a desfasurat pe un traseu absolut spectaculos, care incepea pe mare, la 30 de metri de tarm, concurentii fiind nevoiti sa traverseze doua platforme uriase pe apa, cu obstacole mobile si fixe, tiroliana, o punte din franghie, cilindri de plasa, iar, la final, sa inscrie patru mingi in patru cosuride plasa, mobile. 

Dupa o batalie intensa, Musty a inscris mingea castigatoare in cos, rival redutabil fiindu-i Costi Ionita. Razboinicii au iesit victoriosi cu un avantaj considerabil si scorul de 10-3.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă