12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleSuma impresionantă plătită de CBS pentru interviul cu Harry și Meghan

Suma impresionantă plătită de CBS pentru interviul cu Harry și Meghan

CBS ar fi plătit o taxă de licențiere cuprinsă între 7 și 9 milioane de dolari pentru a difuza interviul, potrivit The Wall Street Journal. Meghan și Harry nu au fost plătiți pentru a participa la interviu.

Ca parte a acordului dintre CBS și Winfrey’s Harpo Productions, rețeaua a obținut, de asemenea, drepturi de licențiere a programului în străinătate. În Statele Unite, interviul este programat să fie difuzat duminică, în timp ce, în Marea Britanie va fi transmis luni.

În cel mai recent clip de previzualizare a interviului, Meghan, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit că Winfrey a abordat-o anterior pentru un interviu înainte de nunta ei în 2018 – o cerere pe care a respins-o.

 

„Nu ți-aș fi putut spune da atunci, nu a fost alegerea mea de a refuza”, a spus ea, în timp ce explica de ce  acum este momentul potrivit să se deschidă.

 

„Suntem de cealaltă parte a multor experiențe de viață care s-au întâmplat și, de asemenea, că avem capacitatea de a face propriile alegeri într-un fel”, a spus ea. „Deci, ca adult, care a trăit o viață cu adevărat independentă, pentru a intra apoi în această construcție care este diferită de ceea ce cred că oamenii își imaginează că este, este cu adevărat eliberator să poți avea dreptul și privilegiul în anumite moduri să poți să spune da. Adică sunt gata să vorbesc “.

Într-un alt clip de previzualizare, distribuit la începutul săptămânii, Meghan a abordat cum se poate simți familia regală după ce i-a auzit adevărul.

 

„Nu știu cum s-ar putea aștepta ca după tot acest timp, să rămânem tăcuți doar dacă există un rol activ pe care Firma îl joacă în perpetuarea falsurilor despre noi”, a spus Meghan – „Firma” referindu-se la instituția familiei regale. „Și dacă acest lucru vine cu riscul de a pierde lucruri, vreau să spun  – există multe care s-au pierdut deja”.

 

Regina Elisabeta nu vrea să privească „circul” făcut de nepotul ei la TV

Regina va „ignora” interviul exploziv al Ducelui și Ducesei de Sussex, care a fost catalogat drept „circ” de curtenii regali, notează DailyMail.

 

Oficialii palatului i-au acuzat pe Harry și Meghan că sunt „în război” cu familia regală – și avertizează că va ieși scandal dacă atacă persoane specifice în interviul mult așteptat.

O sursă apropiată reginei a declarat ziarului: „Veți vedea săptămâna viitoare că Majestatea Sa are destul de multe lucruri în desfășurare. Nu cred că cineva ar trebui să se aștepte ca Majestatea Sa să stea treaz și să urmărească interviul. Nu o va face.

 

‘Despre ce ar trebui să fie într-adevăr luni? Copiii care se întorc la școală, eficacitatea programului de vaccinare – acestea sunt problemele mari pe care familia regală dorește să se concentreze, nu știri despre circul care se întâmplă în interviul lui Oprah”, a mai spus sursa pentru The Sunday Times.

Același lucru este susținut și de publicația Sunday Express care a raportat că mintea reginei este „numai la serviciu și la soțul său, Philip”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...

NAMI Beach Club & More – o experiență exclusivă de vară, oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest, în inima orașului – se va deschide...

Legendara piscină de la Radisson Blu Hotel Bucharest devine NAMI Beach Club & More, o nouă destinație de vară, care urmează să își deschidă...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă