Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Studiu. Peste jumătate dintre români nu își permit o săptămână de vacanță pe an

54 la sută dintre românii de peste 16 ani nu şi-au permis, pe parcursul anului trecut, să îşi cumpere măcar o săptămână de vacanţă departe de casă, anunță un studiu realizat de Eurostat.

Mihai Diac 0 comentarii

21.07.2020 - 16:21

Pe ansamblul Uniunii Europene, 29 la sută dintre rezidenţii cu vârsta de cel puțin 16 ani nu şi-au putut permite anul trecut să îşi cumpere măcar o săptămână de vacanţă departe de casă.

Dintre cetățenii UE, cel mai ridicat procentaj de persoane aflate în această situaţie este înregistrat în România, cu 54 la sută, relevă un studiu publicat de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

În acest clasament al sărăciei, românii sunt urmaţi de greci (49%), croaţi (48%), ciprioţi (45%) şi italieni (44%).

Comentarii