13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleStudioul inSIGN va propune noul concept de design pentru clădirea Hotelului Radison...

Studioul inSIGN va propune noul concept de design pentru clădirea Hotelului Radison Blu

În spiritul unei informări corecte a publicului larg, studioul de arhitectură inSIGN – membru al Noblesse Group International dorește să își ceară scuze pentru anumite informații incorecte și precizările neclare transmise prin intermediul comunicatului din 26 septembrie, cu informația “Studioul inSIGN a fost ales de Radisson Blu să realizeze noul concept de design interior”.

Alegerea celui mai potrivit studio în cadrul proiectului s-a făcut în urma unei preselecții riguroase, echipa inSIGN finalizand cu succes etapa de dezvoltare a conceptului pentru camere, amenajând totodata și 2 modele de referință pentru camerele mokup, parte din procesul de preselectie a potentialului integrator. Specialiștii companiei au acordat o atenție deosebită elementelor decorative și detaliilor folosite în designul interior.

Noul concept pentru camerele de hotel este apreciat deja la nivel internațional, proiectul fiind pe shortlist la renumitul concurs “The International Hotel & Property Awards 2020” din Marea Britanie.

 “Acceptarea companiei noastre ca și studio de design interior de către proprietaul clădirii în care funcționează hotelul Radisson Blu Bucuresti este o recunoaștere a competențelor creative și tehnice pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, ajungând la un nivel comparabil cu al marilor studiouri internaționale. Eforturile echipei se reflectă în proiecte mari, complexe, în care obținem cele mai bune rezultate.”, a afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

La rândul său, Alessandro Lusito, arhitect de interior și manager partner al studioului inSIGN a declarat “Colaborarea din acest proiect ne oferă o experiență bogată și provocări din ce în ce mai mari. Prin această amenajare am vrut să maximizăm valorile internaționale de confort și estetică pe care acest lanț hotelier le reprezintă, aducând totuși un “touch” local în decor”.

 

##

 

 

Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă