16.4 C
Bucharest
Monday, 29 May 2023
HomeLifestyleStil de viațăTratament modern al bolilor venoase la Clinica Medici’s din Timișoara

Tratament modern al bolilor venoase la Clinica Medici’s din Timișoara

Medicul clujean Raul Șandor vindecă la Clinica Medici’s din Timișoara bolile venoase cu metode moderne de tratament, informează Ziua de vest.

”Pentru tratamentul bolii varicoase, există mai multe metode, fiecare trebuie explicată în parte. Împreună cu medicul, pacientul va alege metoda potrivită și adaptată lui, deoarece nu există doar boala, există și pacientul bolnav,” declară doctorul Șandor.


citește și: Jubileul de platină

Intervenția cu laser și perioada scurtă de convalescență

”Unul dintre tratamentele mele preferate este tratamentul varicelor cu laser endovenos, care are ca scop sigilarea definitivă a venei safene cu ajutorul fasciculului LASER. Aceasta metodă presupune introducerea unei sonde în interiorul venei, sub ghidaj ecografic, și închiderea venei afectate din centimetru în centimetru. Această metoda prezinta multiple avantaje, precum: timpul scurt de recuperare, nu necesită spitalizare și repaus la pat, astfel încât pacientul se va putea întoarce acasă la scurt timp după terminarea intervenției; intervenția se realizează cu anestezie locală, ceea ce va scădea semnificativ riscul de complicații și va creste confortul pacientului, care se va putea mobiliza imediat după intervenție; și, nu în ultimul rând, un risc scăzut de recidive, în comparație cu alte proceduri. Mai mult decât atât, din punct de vedere estetic, rezultatele sunt uimitoare, nu mai avem cicatricile inestetice, nici leziunile nervoase care apar în urma tratamentului clasic,” spune doctorul Raul Șandor, într-un interviu acordat reporterilor de la ziarul local din Timișoara.   

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă