21.9 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăLifestylePaul Papp a semnat cu Steaua pe cinci sezoane UPDATE

Paul Papp a semnat cu Steaua pe cinci sezoane UPDATE

UPDATE Fotbalistul Paul Papp a semnat un contract pe cinci sezoane cu clubul Steaua București, după campioana a finalizat, marți, transferul său de la Chievo Verona.

––

Steaua București l-a transferat definitiv pe fundașul Paul Papp, împrumutat de steliști de la formația italiană Chievo Verona. Papp i-a impresionat la ultimele sale jocuri pe oficialii steliști, iar cele două goluri marcate pentru națională, în meciul cu Irlanda de Nord, au fost decisive.

"Mă simt încrezător că pot face lucruri şi mai bune decât până acum. Îmi doream foarte mult să joc la cea mai bună şi iubită echipă din Romania şi pot spune că mă simt excelent aici. La Steaua am găsit un climat foarte bun pentru a progresa, nişte oameni de caracter şi foarte multă valoare. Traversez o perioadă cu multe realizări, iar toate acestea au venit după o muncă foarte intensa şi cu ajutorul lui Dumnezeu. Sper să nu mă opresc aici, sper sa continui tot aşa, să mă antrenez bine, să progresez, să joc şi să dau totul pentru clubul meu. Acest transfer reprezintă încrederea pe care au avut-o în mine oamenii din acest club. Sunt fericit şi, totodată, fascinat de Magica Steaua!", a declarat Papp, potrivit site-ului oficial al clubului Steaua.

În vârstă de 25 de ani Papp a înscris cele două goluri ale victoriei României în meciul cu Irlanda de Nord, în cadrul etapei a IV-a a Grupei F a preliminariilor Euro-2016.

Originar din Dej, Papp a mai jucat în carieră la echipele: Unirea Dej, FC Botoşani, FC Vaslui şi Farul Constanţa și Astra Giurgiu. Paul Papp a fost transferat de Chievo Verona, în 2012, de la FC Vaslui, în schimbul a 2,5 milioane de euro. Papp a fost împrumutat la Steaua la începutul acestui sezon.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă