30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleStart vară: costumele de baie care vor cuceri plajele în 2019

Start vară: costumele de baie care vor cuceri plajele în 2019

Sezonul de vară începe cu vacanța de 1 Mai, prin urmare SevenSins.ro a pregătit deja colecția de costume de baie. Tendințele sezonului flatează orice siluetă prin croielile și texturile cu aer retro, care duc cu gândul la Baywatch, în timp ce most wanted colors sunt galben și… animal print.

Cu talie înaltă

Poate cea mai evidentă și flatantă tendință din acest sezon este slipul cu talie înaltă. Acesta poate ascunde eventualele urme ale sezonului rece până când reintri în forma dorită, în plus, croiala face tranziția perfectă între costumele de baie de piscină și piesele minimaliste care vor marca vârful de sezon.

De purtat toată ziua

Minimalismul este una dintre tendințele care, anul acesta, acaparează inclusiv bagajul de vacanță. Designerii propun astfel piese versatile, care pot fi purtate și în afara plajei. De exemplu sutienele tip bustieră, care pot fi lăsate la vedere sub topuri fluide sau cămăși oversized sau costume de baie în tonuri neutre și cu croieli clasice. Astfel, garderoba de vacanță, deși minimalistă, va fi cât se poate de originală și spectaculoasă.

Galben și animal print

Tendințele readuc în 2019 galbenul pe prima treaptă a preferințelor. Motivul este unul cât se poate de simplu: este o culoare veselă, solară, dar care arată spectaculos indiferent de gradul de bronz al pielii. Prin urmare, poți purta un costum de baie galben chiar de la prima excursie la plajă. Îndrăzneala este cuvântul de ordine pentru întreg sezonul. Animal printurile pe care în anii trecuți le găseam mai ales în rândul accesoriilor ajung acum în prim-plan. Fie că alegi un costum de baie întreg sau în două piese, un accent animal print va întoarce priviri.

Inspirație din anii ‘90

Și anul acesta ținutele de plajă retro sunt în tendințe. Dacă anii trecuți volanele și croielile din anii ‘70 păreau să domine, în 2019 costumele de baie sunt parcă desprinse din Baywatch, de la croieli la cromatică. O declinare interesantă și potrivită pentru orice siluetă este costumul de baie în trei piese, unde a treia piesă este un slip tip boxer, de altfel unul dintre cele mai căutate costume de la SevenSins.ro.

Texturi speciale

Nu în ultimul rând, texturile se schimbă în sezonul de vară 2019. Dacă până acum catifeaua era rezervată ținutelor de seară, anul acesta ajunge pe plajă. Albastru marin, turcoaz, dar și nude sunt câteva dintre culorile sezonului. Croielile duc cu gândul la piese de lenjerie clasice, prin urmare un astfel de costum de baie este deopotrivă îndrăzneț și senzual. 

Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intimă și costume de baie. Din 2009, magazinul a vândut sute de mii de piese de lenjerie și costume de baie către clienți din toată țara.

SevenSins.ro oferă mărimi de la S la 4XL, astfel încât să se potrivească oricărei siluete. Materialele folosite sunt elastice, moi, plăcute la atingere, iar la majoritatea costumelor de baie în două piese slipul este dublat pentru un plus de discreție. De asemenea, multe costume de baie au cupe întărite, cu burete detașabil. Colecția de costume de baie Sevensins.ro este disponibilă online cu livrare în toată țara pe https://www.sevensins.ro/costume-de-baie/ și în showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, București.

Cele mai citite

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Ciucă susține că România are o situație economică solidă, construită de guvernarea liberală, deși premierul și jumătate dintre miniștri sunt de la PSD

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și al PNL, anunță că Agenția S&P a reconfirmat ratingul suveran al României și subliniază că decizia agenției de rating...

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...
Ultima oră
Pe aceeași temă