15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleSpuma poliuretanica – un produs atat de necesar si util in orice...

Spuma poliuretanica – un produs atat de necesar si util in orice lucrare de amenajare sau renovare

Cele mai des intalnite domenii de utilizare sunt montajul ferestrelor si usilor dar si umplerea de goluri, rosturi, spatii cu gauri rezultate in urma lucrarilor de montaj panouri, acoperisuri sau instalatii, canalizari, etc. Asadar, cu o spuma de calitate, rezolvati rapid si sigur etansarea, asigurand protectie termica si fonica si o finisare estetica (deoarece spuma se poate taia, acoperi, vopsi).

Totusi, nu e recomandat sa alegeti la intamplare o spuma. Care sunt diferentele si cum sa o  alegeti pe cea potrivita puteti afla in articolul de pe blogul magazinului online penosil.ro.

Iar pentru situatiile in care doriti sa folositi spuma pentru mai multe aplicatii diferite, iata o solutie usor accesibila si multifunctionala, ce poate fi aplicata pe aproape orice tip de material, in orice anotimp, atat cu pistol cat si manual (avand un pai aplicator special, brevetat) si avand performante energetice, fonice si de randament deosebite.  Este spuma “totul-in-unul” de la PENOSIL.

  • 2x Randament – Spuma de etanșare PENOSIL EasyPRO All Purpose și aplicatorul unic EasyPRO oferă de două ori mai mult randament față de o spumă standard și un aplicator obișnuit. Acest lucru economisește bani, având nevoie doar de jumătate din necesarul de produs estimat.
  • Izolare – Combinația dintre formula unică PENOSIL EasyPRO All Purpose și aplicatorul EasyPRO creează o compoziție “micro – celulă” de spumă complet nouă. Aceasta asigură înalte proprietăți de izolare acustică și termică – până la 50% mai performante decât spumele standard.
  • Pe orice vreme – Spuma PENOSIL EasyPRO Multifuncțională (All Purpose) poate fi folosită în toate condițiile climatice: iarna (de la -10 °C), vara (până la +30 °C), pe ploaie și ninsoare.

 

– Expandare controlata – Mai mult, expandarea secundară a spumei este controlată. Se extinde întotdeauna doar în spatiu liber și nu va pune presiune suplimentara pe materialele cu care este folosită pentru a etanșa (de exemplu, nu va pune presiune pe toc sau rame (in cazul usilor/ferestrelor) incat sa le deformeze, sau nu va impinge tiglele in cazul unei etansari la acoperis).

Se gaseste in magazinele Praktiker si magazine de materiale de constructii din toata tara, cat si in magazine online de profil, inclusiv in magazinul online al producatorului, penosil.ro.

PENOSIL este brandul principal al Wolf Group, unul dintre liderii interantionali in productia de spume poliuretanice si produse chimice pentru constructii, cu fabrici in Estonia, Spania, Rusia si Brazilia si subsidiare sau activitati de distributie in peste 80 de tari.

 

Cele mai citite

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...

Premierul spaniol Pedro Sanchez ia o pauză de la îndatoririle publice: „ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”

„ Am nevoie să mă opresc şi să mă gândesc”, a spus Sanchez într-o scrisoare împărtăşită pe contul său de pe platforma X. „Am...
Ultima oră
Pe aceeași temă