11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleSpeculaţiile despre viitorul bebeluş regal britanic se intensifică la casele de pariuri

Speculaţiile despre viitorul bebeluş regal britanic se intensifică la casele de pariuri

Potrivit caselor de pariuri britanice, soţia prinţului Harry va naşte la începutul lunii mai o fetiţă, al cărei prenume va fi Diana.

Chestiunea sexului pe care îl va avea bebeluşul regal nu mai pare să reprezinte un mister pentru pariori. Persoanele care au mizat pe naşterea unei fetiţe au fost atât de numeroase, încât casa William Hill a scăzut această cotă la 2/5, ceea ce înseamnă un câştig de doar două lire sterline pentru un pariu de cinci lire sterline.

Dar, în pofida acestei scăderi, pariorii au continuat să mizeze pe naşterea unei fetiţe. “Pe o piaţă normală, acest lucru înseamnă că oamenii ştiu dinainte”, a subliniat Rupert Adams, purtător de cuvânt al casei William Hill, care a preferat să îşi suspende pariurile ce vizau sexul viitorul bebeluş regal, pe 9 aprilie.

Pentru numeroşi pariori, bebeluşul, care va ocupa locul al şaptelea în ordinea de succesiune la tronul britanic, va avea părul roşcat, cota pentru acest pariu fiind de 3/1.

Diana, Grace sau Arthur

În ceea ce priveşte prenumele copilului, “marele favorit” este cel al mamei prinţului Harry, Diana, cu 60% din totalul pariurilor, a precizat Rupert Adams. “Nu înţeleg deloc (această preferinţă a pariorilor, n.r.)”, a adăugat el, reamintind moartea tragică a prinţesei Diana, decedată într-un accident de automobil la Paris, în 1997. “Nu aş dori să mi se reamintească acest lucru în fiecare dimineaţă”, a mai spus Rupert Adams.

La casa de pariuri Paddy Power, prenumele Diana se află de asemenea în fruntea preferinţelor cu o cotă de 3/1, fiind urmat de Grace (7/1), Alice (10/1), Isabella (12/1), Alexandrina şi Victoria (ambele cu 14/1) şi Elizabeth (20/1).

“Am văzut un număr foarte mare de pariuri online şi la filialele noastre din magazine pentru prenumele Isabella, ceea ce ne-a obligat să îi scădem cota”, a precizat Amy Jones, purtătoare de cuvânt a casei Paddy Power.

În schimb, cota asociată prenumelui Theresa, purtat de actualul prim-ministru britanic, este de 250/1.

Dacă bebeluşul regal va fi băiat, atunci prenumele Arthur, Charles, James şi Edward figurează în fruntea preferinţelor, în timp ce Buddha, Jesus şi Donald sunt considerate cele mai improbabile.

Care este însă credibilitatea adusă de aceste pariuri? În cazul copiilor prinţului William şi ai soţiei sale, Kate, “prenumele ce era favorit în momentul închiderii pariurilor a fost cel corect”, a afirmat Rupert Adams.

Soţii Clooney şi soţii Beckham, printre posibilii naşi ai bebeluşui

În ceea ce priveşte locul şi data naşterii, pariorii pari să fie convinşi că bebeluşul se va naşte la începutul lunii mai, la domiciliu, în Frogmore Cottage, o reşedinţă amenajată în perimetrul Castelului Windsor, aflat la o distanţă de 40 de kilometri de Londra.

Probabilitatea ca bebeluşul să se nască “săptămâna viitoare” (29 aprilie – 5 mai) este atât de mare potrivit caselor de pariuri, încât cota sa este în prezent de 1/5, contra “unei cote de 7/2 pentru o naştere în cursul weekendului”, a precizat pentru AFP Alex Apati, purtător de cuvânt al casei Ladbrokes.

Pariurile vizează şi viitorii naşi ai acestui bebeluş regal, care va fi născut de o mamă americană, printre favoriţi numărându-se soţii Clooney, soţii Beckham, Serena Williams, Elton John şi Oprah Winfrey.

Pariorii au mizat, în general, 4 lire sterline (4,65 euro) pe acest pariu. Potrivit lui Rupert Adams, acest lucru înseamnă o sumă de aproape 5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de euro) pe piaţa totală a pariurilor din Marea Britanie.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă