8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleSpania trimite la Miss Univers o fostă baschetbalistă

Spania trimite la Miss Univers o fostă baschetbalistă

Fotomodelul în vârstă de 27 de ani a fost aleas pe sprânceană dintre cele 17 pretendente la mult râvnitul titlu și a primit coroana din partea altei baschetbaliste devenită celebră pentru că a fost Miss Spania în 2017, Sofia del Prado.

Noua regină a frumuseții este acum în al nouălea cer, dar această realizare nu ar fi fost nicidecum în dorințele ei în trecut. Și asta pentru că la 15 ani Andrea era baschetbalistă și evolua în naționala de junioare a Spaniei, fiind considerată un mare talent.

Chiar dacă între timp aspirațiile ibericei s-au schimbat, înălțimea de 1,80 metri i-a fost utilă și acum, la fel ca și în cariera sportivă, iar alături de formele fără de cusur a ajutat-o să câștige primul loc și să devină cea mai frumoasă femeie din Spania cu acte în regulă.

Fosta sportivă și-a împărtășit bucuria pe Instagram, acolo unde are numai 13000 de urmăritori: „24 de ore mai târziu, încă nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru. Sunt Miss Univers Spania. Vă mulțumesc că ați avut încredere în mine și că m-ați sprijinit. MULTUMESC, MULȚUMESC și MULȚUMESC!”.

Asaltată cu felicitări și urări din partea fanilor, frumoasa brunetă a ținut să adauge următoarele, la câteva ore de la postarea inițială: „Vă mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul și afecțiunea pe care mi-o transmiteți. Așa cum am spus, îmi doresc foarte mult să învăț, să mă perfecționez, să ascult, să repet și să pot să-mi reprezint țara cu eleganță, tărie de caracter și atitudine. Este o mare mândrie să poți reprezenta Spania la Miss Univers. Nu mă pot simți mai norocoasă de atât! Vă mulțumesc tuturor”.

La fel ca și pe terenul de baschet, Andrea are acum drept obiectiv principal câștigarea marelui trofeu la cel mai așteptat concurs de frumusețe al planetei, care va avea loc anul viitor în Las Vegas.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă