Spania trimite la Miss Univers o fostă baschetbalistă

Spania și-a desemnat reprezentanta la Miss Univers, cel mai galonat concurs internațional de frumusețe. Câștigătoarea este nimeni alta decât frumoasa Andrea Martinez, o fostă jucătoare de baschet.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.11.2020 - 22:15

Fotomodelul în vârstă de 27 de ani a fost aleas pe sprânceană dintre cele 17 pretendente la mult râvnitul titlu și a primit coroana din partea altei baschetbaliste devenită celebră pentru că a fost Miss Spania în 2017, Sofia del Prado.

Noua regină a frumuseții este acum în al nouălea cer, dar această realizare nu ar fi fost nicidecum în dorințele ei în trecut. Și asta pentru că la 15 ani Andrea era baschetbalistă și evolua în naționala de junioare a Spaniei, fiind considerată un mare talent.

Chiar dacă între timp aspirațiile ibericei s-au schimbat, înălțimea de 1,80 metri i-a fost utilă și acum, la fel ca și în cariera sportivă, iar alături de formele fără de cusur a ajutat-o să câștige primul loc și să devină cea mai frumoasă femeie din Spania cu acte în regulă.

Fosta sportivă și-a împărtășit bucuria pe Instagram, acolo unde are numai 13000 de urmăritori: „24 de ore mai târziu, încă nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru. Sunt Miss Univers Spania. Vă mulțumesc că ați avut încredere în mine și că m-ați sprijinit. MULTUMESC, MULȚUMESC și MULȚUMESC!”.

Asaltată cu felicitări și urări din partea fanilor, frumoasa brunetă a ținut să adauge următoarele, la câteva ore de la postarea inițială: „Vă mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul și afecțiunea pe care mi-o transmiteți. Așa cum am spus, îmi doresc foarte mult să învăț, să mă perfecționez, să ascult, să repet și să pot să-mi reprezint țara cu eleganță, tărie de caracter și atitudine. Este o mare mândrie să poți reprezenta Spania la Miss Univers. Nu mă pot simți mai norocoasă de atât! Vă mulțumesc tuturor”.

La fel ca și pe terenul de baschet, Andrea are acum drept obiectiv principal câștigarea marelui trofeu la cel mai așteptat concurs de frumusețe al planetei, care va avea loc anul viitor în Las Vegas.

Comentarii